Skip to main content

Slik lager og legger du til e-post signatur i Microsoft Outlook

Slik lager og legger du til e-post signatur i Microsoft Outlook

Geoffrey Carr

En av de viktigste funksjonene i en e-post er en Signatur som kan legges til slutten av e-posten og inneholder kontaktinformasjon, hilsen, etc. E-post signaturer kan settes i en e-postklient, slik at de ikke trenger å bli omtegnet hver gang en ny e-post er utarbeidet. Microsoft Outlook 2016/2013/2010 gir muligheten til å integrere og lagre epost signaturer. For å opprette en signatur og lagre den for fremtidig bruk i Microsoft Outlook Følg disse instruksjonene.

Legg til epost signatur i Microsoft Outlook

1. Hvis du vil opprette en epost signatur i Outlook, klikker du på Office-knappen, og deretter navigerer du til Outlook> Valg.

2. De Outlook-alternativer dialogboksen åpnes når du har valgt alternativknappen nederst i dette vinduet.

3. Fra vinduet Outlook-valg velger du e-postalternativet på venstre side, og på høyre side signaturalternativer vil være tilgjengelige. Klikk på signaturer knappen her.

4. Dette åpner Signaturer og stasjonære vindu. Fra Signaturer og Stationær, legg til din signatur for den e-postkontoen du vil ha. Du kan legge til flere signaturer her og velge hvilken som skal vises. For å opprette nye signaturer, klikk på Ny knapp.

5. Legg til din signatur under Rediger signatur tekstområdet og klikk på OK knapp. Du kan legge til bilder, hyperkoblinger i signaturen bortsett fra teksten. Bare naviger til hvor du vil sette inn firmalogoen og trykk på Sett inn bilde ikon

Nå vil din personlige signatur vises på slutten av e-posten du valgte i Signaturer og skrivesaker dialogboks.

Ta en titt på disse gratis e-signaturgeneratorene hvis du vil lage profesjonelle epost signaturer.

Beslektet leser:

  1. Kan ikke legge til signatur i Microsoft Outlook
  2. Rediger Mail App signatur og andre innstillinger.
Link
Plus
Send
Send
Pin