Skip to main content

Slik genererer du tekstbilder gratis uten kostnad

Slik genererer du tekstbilder gratis uten kostnad

Geoffrey Carr

Har du noen gang lurt på om du vil lage et tekstbilde fra et eksisterende bilde? Vel, hvis du er en datavitenskapsstudent, så er det en stor mulighet for at du har gitt denne tingen en tanke.

For de av dere som ikke vet hva et tekstbilde er, vil jeg gi en kort og kortfattet definisjon. EN tekst-bilde er et bilde laget av tekst, enten det er siffer, alfabeter eller spesialtegn.

Nå kan mange av dere være kjent med ASCII-kunst og må vite at det noen ganger er en svært vanskelig og tidkrevende ting. Selvfølgelig er det noen kule verktøy tilgjengelig for å forenkle arbeidet ditt.

Tekst Image Generator

TEXT-IMAGE.com er et slikt online verktøy som kan brukes til å konvertere bilder til formater BMP, GIF, Jpg og PNG til et tekstbilde, som er laget av tegnene valgt av brukeren.

Ifølge en uttalelse på den offisielle nettsiden ble nettstedet opprettet av Patrik Roos, med det eneste formål med å underholde mennesker (den hensikten er oppfylt). Omformeren som er kjernen til denne nettsiden, har blitt gjort åpen kildekode og fungerer ved å analysere bildens piksler og skrive ut et tegn med samme farge. Du kan også ha programvare til samme formål hvis du ikke vil bruke Internett, hver gang du vil konvertere et bilde.

Fremgangsmåten for å konvertere et normalt bilde til et superkult tekstbilde på nettet er oppført nedenfor:

1. Gå til TEXT-IMAGE.com.

2. KlikkKonvertere fane.

3. Laste opp bildet som du vil vurdere og velg tegnene du vil bruke i tekstbildet.

4. Velge den passende bredde for bildet ditt, men jeg vil anbefale å la omformeren bestemme det automatisk.

5. Når du er ferdig med å angi alle feltene, klikkkonvertere.

6. På mindre enn 2 sekunder vil du få tekstbilde klar.

7. Nå til lagre dette bildet, du kan bruke to metoder. Først er det til kopier HTML-koden for dette bildet som du kan gjøre ved å se kildekoden til nettsiden og kopiere den og lagre den i en .html eller .htm-fil. Dessverre vil dette bare gjøre en kopi av en nettside slik at den ikke vil være et ekte tekstbilde.

8. Neste er den mest enkle og nyttige metoden. Microsoft Windows 7 har et innebygd verktøy som heter Utklippsverktøy som kan være til stor hjelp. Klikk på Start og klikk på Snipping verktøy. Hvis du ikke finner det der, skriv snipping verktøyet i søket og du vil få det enkelt.

9. Et vindu åpnes. KlikkNy. Du vil få et rektangulært utvalg av verktøy nå i hånden din. Gå nå til tekstbildet som vi opprettet og rektangulært - velg bildet. Deretter klikkLagre og bildet ditt vil bli lagret.

Den offisielle nettsiden angir at kildekoden er tilgjengelig for visning, men ingen hjelp vil bli gitt for folk som ønsker å sette opp det på sine egne nettsteder.

Les nå: PNG vs JPG vs GIF vs BMP vs TIF bildefilformater.

Link
Plus
Send
Send
Pin