Skip to main content

KeyLemon: En gratis ansiktsgjenkjenningss programvare for Windows

KeyLemon: En gratis ansiktsgjenkjenningss programvare for Windows

Geoffrey Carr

Vi har allerede diskutert og oppført noen av de beste gratis nettbaserte passordforvalterne og desktop passordforvaltere. Mens disse programmene og tjenestene hjelper deg med å huske passordene dine når du er logget på det, kan du også bruke en ansiktsgjenkjenningssoftware hvis du også vil "gjøre unna med" å huske passordet ditt på Windows-datamaskinen. KeyLemon er gratis ansiktsgjenkjenningss programvare som hjelper deg med å erstatte ditt Windows-innloggingspassord med ansiktet ditt.

Free Face Recognition Software

KeyLemon bruker ansiktsgjenkjenningsfunksjon, i stedet for å kreve at du skriver inn brukernavn og passord, og gir dermed en enkel løsning for å logge på din personlige Windows-konto.

En av hovedtrekkene i søknaden er 'Hijackers Tacking'. Funksjonen hjelper deg med å hente informasjon om hvem som prøvde å få tilgang til datamaskinen din i fravær eller når du var borte.

KeyLemon fungerer også som passordbehandling for mange av de populære nettstedene. Når du kobler deg til Facebook, Twitter eller LinkedIn, logger KeyLemon deg automatisk inn på kontoen din ved å bruke ansiktet ditt - uansett om datamaskinen har flere brukere. Når du forlater datamaskinen, låser den automatisk datamaskinen din når du er borte, og låser den bare når du er tilbake - ved å bruke ansiktet ditt.

KeyLemon vil også gi deg beskjed:

  • Hvem var tilstede foran datamaskinen din før automatisk Windows-låsing
  • Hvem skrev feil passord når datamaskinen var låst

Programmet har muligheten til å erstatte standard Windows påloggingsskjerm med en KeyLemon-påloggingsskjerm som kobles til webkameraet ditt. Den nyeste versjonen KeyLemon 2.5 for Windows kommer med to viktige nye funksjoner:

  • Flere ansiktsmodellbehandling - Gir deg mulighet til å legge til nye ansiktsmodeller for å forbedre anerkjennelsen i forskjellige lynforhold, siden ansiktsgjenkjenning er følsom overfor lysforhold. Gjenkjenningsnøyaktigheten kan settes mellom 'lav', 'medium' og 'høy'.

  • Anti-spoofing sjekk for innlogging - Legger til mer sikkerhet hvis noen misbruker et bilde av deg for å logge inn på systemet. Det utfører deteksjon parallelt med anerkjennelsen. Når prosessen er validert, vises et blått øyeikon øverst til høyre i videostrømmen. Blinke øynene dine en gang for å logge inn i økten din. For å aktivere funksjonen må en bruker sjekke "anti-spoofing sjekk for innlogging'Alternativet i den generelle kategorien i KeyLemon Control Center.

KeyLemon tillater Firefox-brukere å få tilgang til Facebook, LinkedIn og Twitter-kontoer lettere.

Hvis du vil prøve det, kan du besøke KeyLemon nettsted å laste den ned gratis. Den er tilgjengelig i 3 versjoner: Gull (Betalt), Bronse (Betalt) og Basic (Gratis) versjoner. Den grunnleggende gratisversjonen har to funksjoner - Logg inn med ansiktsgjenkjenning og spor ansiktets evolusjon.

Link
Plus
Send
Send
Pin