Skip to main content

Trådløs kapasitet slått av i Windows 10/8/7

Trådløs kapasitet slått av i Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Mange ganger, mens du kobler til en trådløs enhet, vises den ikke i Windows som en liste over tilgjengelige enheter. Faktisk status for Nettverk og delingssenter i varslingsområdet viser det å være deaktivert. Under feilsøking, viser feilen som vises Trådløs kapasitet slått av. I slike tilfeller kan den ikke aktiveres av ikke-administratorkontoer. Å løse slike problemer følger metodene som er oppført nedenfor.

Feilsøkingsverktøy for Windows Nettverksdiagnostisering

Først kjør feilsøkingsprogrammet for Windows Network Diagnostics og se om det kan oppdage og løse problemet. Høyreklikk på nettverksikonet i varslingsområdet, og klikk deretter Feilsøk problemer. Eller du kan åpne Innstillinger> Nettverk og Internett> Status og klikke på koblingen Nettverks feilsøking.

Dette åpner nettverks feilsøkingsprogrammet eller Windows Network Diagnostics Tool.

Hvis det ikke hjelper, kan du prøve noen av disse metodene.

Metode 1: De fleste bærbare datamaskiner har en liten bryter på siden (eller forsiden) av den bærbare datamaskinen som slår på trådløs tilkobling. Pass på at du har slått den på.

Metode 2: Gjør følgende:

  1. Klikk Start, skriv inn nettverk og delingssenter i Start søk-boksen og trykk Enter.
  2. Klikk Endre adapterinnstillinger.
  3. Høyreklikk tilkoblingen og velg Aktiver.

Metode 3: Ved å installere den nyeste driveren for det trådløse nettverksadapteren som er oppnådd fra produsenten, har de fleste tilkoblingsproblemer i Windows 7/8/10 blitt løst. Last ned og installer Windows-kompatible drivere for brukerstøtten til produsenten av den bærbare datamaskinen, og kontroller om problemet blir løst.

Metode 4: For å aktivere den trådløse adapteren, gå til adminkontoen ved å aktivere den og kjør feilsøkingsverktøyet for nettverket og se om det kan løse problemet.

For å aktivere Admin-konto i Windows 10/8/7, åpne et forhøyet ledetekstvindu, skriv inn følgende og trykk Enter:

netuser admin aktiv: ja

Logg deg nå, og du kan se en ny adminkonto ved oppstart. Kjør nettverks feilsøkingsprogrammet her. Etter at du har fått administratorrettigheter, kan det automatisk løse problemet i det meste av saken.

Metode 5: Hvis ingenting virker for deg, kan du bruke funksjonen Nettverksgjenoppretting.

Se dette innlegget hvis feilsøkingsprogrammet gir en Den eksterne enheten eller ressursen vil ikke godta tilkoblingsfeilmeldingen.

Slik løser du problemer med nettverks- og Internett-tilkobling i Windows, kan du også interessere deg!

Link
Plus
Send
Send
Pin