Skip to main content

Vi kan ikke komme til kamerarullen akkurat nå

Vi kan ikke komme til kamerarullen akkurat nå

Geoffrey Carr

Windows 8/10 brakt oss konseptet av Moderne UI Apps på grunn av hvilken vi kan bruke webkamera på vårt system ved hjelp av Kamera app - og dermed trenger vi ikke å installere tilleggsprogramvare. Dette Kameraapp er ganske lik den samme appen i Windows telefon. Begge disse lagrer bilder iKamerarull mappe under Bilder bibliotek. Men i noen scenarier har vi kommet rundt problemet, da appen ikke kunne oppdage Kamerarull mappe eller kan ikke lagre de snakkede bildene til disse mappene. Her er feilen man kan få i denne situasjonen:

We can’t get to the camera roll right now. Something went wrong while accessing the camera roll.

Som du kan se i bildet ovenfor, er det ingen hjelp eller støttekobling her for å fortelle oss hvordan du løser dette problemet. Dette er vanskeligste tingen om Moderne Apps at de ikke gir støtteforbindelse med feilen de kaster. Uansett, kan du prøve disse trinnene for å løse dette problemet:

Vi kan ikke komme til kamerarullen akkurat nå

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put regedit i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. Naviger her:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerUser Shell Folder

3. I høyre rute på denne plasseringen, høyreklikk i tomt mellomrom og velg Ny -> Utvidbar strengverdi. Navn denne nye strengen som {AB5FB87B-7CE2-4F83-915D-550846C9537B}. Dobbeltklikk nå på denne strengen for å endre dens Verdi data:

4. I Rediger streng boks, sett Verdi data som % USERPROFILE% Pictures Camera Roll. Lukk nå Registerredigering etter dette og start maskinen på nytt for å gjøre endringer effektive. Etter at systemet har startet på nytt, må problemet løses.

Stol på dette hjelper!

Lese: Kamera Rull mappe mangler i Windows 10.

Relaterte innlegg:

  • Arbeide med snorer: Windows Phone 7.5 Mango Apps Development - Del 9
  • Historie av det digitale kameraet - PDF og lysbildefremvisning
  • Kamera Roll-mappen mangler i Windows 10
  • Prosessor støtter ikke CompareExchange128, Kan ikke installere Windows
  • Denne appen trenger din tillatelse til å bruke kameraet ditt på Windows 10/8

Link
Plus
Send
Send
Pin