Skip to main content

Windows Program Blocker programvare gratis nedlasting

Windows Program Blocker programvare gratis nedlasting

Geoffrey Carr

Windows Program Blocker er en gratis app- eller programblokkeringsprogramvare for å blokkere programvare fra å kjøre på Windows 8.1 / 8/7. AppLocker i Windows lar en administrator blokkere eller tillate bestemte brukere å installere eller bruke bestemte programmer. Du kan bruke svartelistreglene eller hvitlistingsreglene for å oppnå dette resultatet. Hvis din versjon av Windows har gruppepolicyredigerer, kan du konfigurere den til å kjøre bare angitte Windows-programmer eller blokkere brukere fra å installere eller kjøre programmer. Men hvis du er ute etter en rask måte å blokkere eller tillate en programvare fra å kjøre på din Windows-PC, sjekk ut vårt freeware Programblokkering.

Blokker programvareprogrammer fra å kjøre

Programblokkering er et bærbart TWC-freeware som lar deg blokkere alle skrivebordsprogrammer. Du kan blokkere det med et passord eller bare gjøre det ufunksjonelt på datamaskinen din. Programmet er helt basert på ideen om bare å blokkere applikasjoner fra å kjøre, uten å ta noen sjanser med systemet, noe som resulterer i at programmet ikke gjør noen endringer i registret og opererer uavhengig av systemet.

Programmets brukergrensesnitt er helt basert på den nye Metro UI av Microsoft. Fargevalgene og knappene ligner noe av Windows 8-appene, og gir deg en førsteklasses følelse.

Programblokkerfunksjoner

Passordbeskyttelse. Slik at ingen andre enn deg kan få tilgang til Programblokker, leveres programvaren med innebygde sikkerhetsfunksjoner. Du kan sikre programvaren ved hjelp av et hovedpassord. Du kan opprette et sterkt hovedpassord ved første start og deretter hvis du vil at du kan endre passordet eller gjenopprettings-e-posten senere gjennom innstillingene. Ikke bekymre deg hvis du har glemt passordet, gjenopprettingsalternativer er også tilgjengelige - men du må gi din epost-ID for denne funksjonen til å fungere. Så Det er viktig at du gir deg e-post-ID for gjenopprettingsalternativet å jobbe. Den andre måten er å skrive passordet ned og lagre det der andre ikke vil kunne finne det.

Blokker programmer. Blokkering av applikasjoner er selve grunnleggende funksjonen til programvaren; Du kan blokkere nesten alle Windows-programmer. Det er 35 forhåndsinstallerte programmer som du kan velge mellom, men hvis du vil blokkere et annet program, kan du manuelt søke etter exe-filen og legge den til listen Blokkerte programmer. I tillegg til disse blokkerer Block Blocker automatisk noen få systemprogrammer som Windows Oppgavebehandling, Registerredigering, etc. for å forbedre sikkerheten og funksjonen til programvaren. Du kan til og med deaktivere systemprogrammeringsblokker fra innstillingene.

Oppgavebehandling. Som allerede nevnt blokkerer Programblokkerer som standard noen systemapplikasjoner, inkludert Windows Task Manager, slik at ingen kan avslutte Programblokker. Som en erstatning for Windows Task Manager, legges en annen enkel oppgavebehandling til programvaren som lar en bruker drepe noen prosess. Hvis programblockeren kjører,Ctrl + Shift + Esc'Vil hente programblokkers oppgavebehandling, og ikke Windows Task Manager.

Skjult modus. Hvis du vil at programvaren skal fungere stille uten popup-meldinger eller varsler, kan du gjøre det ved å bare aktivere skjult modus fra innstillinger. Skjult modus vil gjøre programvaren helt skjult fra oppgavelinjen, systemstatusfeltet, etc., men det vil fortsette å blokkere appene. Hvis et blokkert program forsøker å kjøre, vil det ikke vises varsling eller popup-visning av programvaren. Så hvis du vil bli skjult, så gå til skjult modus. Når programmet er i skjult modus, får du tilgang til det bare ved hjelp av en kombinasjon av tastaturtaster, som standard er hurtigtast 'Ctrl + T'Men igjen kan du endre det fra Innstillinger.

Det er flere andre funksjoner og alternativer som er inkludert i Programblokkeren som du vil oppdage når du skal bruke den. Før du bruker det, husk å opprett et systemgjenopprettingspunkt først.

Programblokkering har blitt utviklet av meg for TheWindowsClub.com. Den har blitt testet på Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, 32-bit og 64-bit, men fungerer også på Windows 10. For å avinstallere Programblokker, klikk på Deaktiver blokkering og slett deretter programmappen.

Hvis du ønsker å gi deg tilbakemelding eller rapportere feil, vennligst gjør det i kommentarfeltet nedenfor, og jeg vil prøve å adressere dem.

Link
Plus
Send
Send
Pin