Skip to main content

Slik sikkerhetskopierer du iPhone-telefonsvarer til MP3

Slik sikkerhetskopierer du iPhone-telefonsvarer til MP3

Geoffrey Carr

Det er mange grunner til at noen trenger å sikkerhetskopiere sine telefonsvarer; kanskje for juridiske formål eller for å redde stemmen til en avdøde kjære. Uansett årsakene dine, vil denne guiden vise deg to måter å sikkerhetskopiere telefonsvarene fra iPhone i MP3-format.

Merk: Denne veiledningen er for Windows. De samme konseptene gjelder for Mac-operativsystemer, men ikke alle programmene som er nevnt her, er bygget for en Mac. Du kan fortsatt bruke denne artikkelen som en guide, men vil ikke kunne følge den nøyaktig.

Det finnes to forskjellige metoder vi foreslår som de beste måtene for sikkerhetskopiering av iPhone-talepostene dine. Hvis du har iTunes installert og kan synkronisere din iPhone, kan du få sikkerhetskopieringer av 100% kvalitet og lagre dem i MP3-format. Hvis du ikke har tilgang til iTunes eller ikke kan synkronisere iPhone av en eller annen grunn, finnes det en annen metode som tar litt mer tinkering og produserer nesten gjennomsiktige kvalitets sikkerhetskopier.

Gjenopprette slettede telefonsvarer

Før vi begynner med guiden, er det noen talepost du har mottatt og deretter slettet ved et uhell fra iPhone? Det er fortsatt en sjanse for at de kan gjenopprettes, så les denne delen før du fortsetter med guiden, da fortsetter vil ødelegge enhver sjanse for å gjenopprette slettede telefonsvarer.

Hvis du hadde en talepost på iPhone, synkroniserte iPhone til datamaskinen din mens telefonsvareren fortsatt var på den, slettet taleposten fra iPhone siden da, og har ikke blitt synkronisert ennå, kan telefonsvareren enkelt gjenopprettes.

La oss si dette bare for å få avklart: Ikke koble iPhone til datamaskinen din hvis du prøver å gjenopprette en talepost. Hvis du gjør det, kan du slette dine eldre sikkerhetskopier, og dermed slette eventuelle forekomster av talepostene du prøver å gjenopprette. Så lenge du ikke prøver å gjenopprette en slettet talepost, fortsett med denne veiledningen som vanlig. Hvis du er, fortsett fortsatt, men se bort fra trinn som forteller deg å synkronisere telefonen.

Konvertere talepost til MP3

Hvis det ikke er slettede talepostmeldinger du prøver å gjenopprette, anbefaler vi følgende trinn. På iPhone din må du slette alle viktige telefonsvaringer permanent. Det er ingen måte å skille mellom ulike talepostmeldinger på datamaskinen din, slik at du får tid i fremtiden for å bli kvitt de irrelevante. Etter det synkroniserer du din iPhone til PCen din, så det er en ny sikkerhetskopiering av alle dine nåværende telefonsvarer.

Du trenger to programmer for å bevare talepostene dine i MP3-format. Last ned iBackupBot og AMR Player. Installasjon er rett frem på begge programmene. Du kan bare installere begge med alle standardinnstillingene.

Når programmene er installert, kjør iBackupBot (det bør være en snarvei på skrivebordet ditt). iBackupBot vil skanne iTunes-backupmappen din for eventuelle iPhone-sikkerhetskopier du har på datamaskinen. Den lister opp sikkerhetskopiene den finner under "iTunes Backups" i venstre kolonne. I skjermbildet nedenfor har iBackupBot funnet iTunes-sikkerhetskopier for en telefon som heter 'howtogeek' som vi har valgt:

Rull ned til du finner dine talepost. De vil være i formatet "Library / Voicemail / xyz.amr" (xyz er et nummer). Det er umulig å vite hvilken telefonsvarer som er, slik at du best kan bare velge alle dine telefonsvarer (klikk avkrysningsboksen ved siden av hver):

Når du har valgt talepostene, går du til Arkiv> Eksporter.

Velg å bare sikkerhetskopiere de valgte filene, og fjern markeringen i boksen som støtter den med importinformasjon (med mindre du faktisk planlegger å sette disse talepostene på en annen iPhone).

Etter å ha klikket på OK, vil den spørre deg hvor du vil plassere talepostene. Velg plasseringen, klikk OK, og dine telefonsvarer blir eksportert der. Flott, så vi har våre telefonsvarer, men de er i dette stygge AMR-formatet. Åpne nå AMR Player (hvis det ikke finnes en snarvei på skrivebordet ditt, gå til Start og skriv inn AMR Player).

Når AMR Player er åpen, klikk på "Legg til fil" og velg talepostene. Du må gjenta dette trinnet til hver telefonsvarer har gjort det til køen.

Etter at alle telefonsvarene er importert til AMR Player, markere dem en om gangen og klikk "AMR til MP3". Det er ubeleilig at dette må gjøres en om gangen, men det er en gratis og enkel måte å bevare disse talepostene på, som noen ganger kan være uvurderlig.

Alternativ metode

Hvis du er i en situasjon der iPhone ikke kan synkroniseres med datamaskinen, eller du ikke vil installere iBackupBot og AMR Player, kan du bruke en hjelpekabel og Sound Recorder-programmet som er innebygd i Windows.

Hjelpekabelen må kobles til mikrofonkontakten på datamaskinen.

Hjelpekabel:

Mikrofonkontakt:

Når du har koblet din iPhone via hjelpekabelen, åpner du lydopptakeren ved å gå til Start og skrive "Sound Recorder."

Spill av telefonsvareren på iPhone og klikk på Records på Sound Recorder så snart du gjør det. Når talepostkassen er ferdig med å spille, trykk "Stopp innspilling" og velg hvor du vil at filen skal lagres. Lydopptaker vil lagre filen som WMA, som er mer brukt enn AMR, men fortsatt ikke et godt filformat for arkivering av talepostene dine. For å konvertere WMA-filen til MP3, finnes det en rekke gratis programmer du kan bruke, for eksempel Switch. Instruksjoner er svært lik dem for AMR Player.

Merk: Det finnes alternativer til programmene nevnt her, men iBackupBot og AMR Player er noen av de letteste og oppblåsbare programmene som er tilgjengelige for å utføre disse oppgavene. Ta gjerne med på alternativer, ettersom instruksjonene for bruk av dem er sannsynligvis like.

Link
Plus
Send
Send
Pin