Skip to main content

Hvordan lage en testlabel slik at du kan følge Geek School (uten å bryte PCen din)

Hvordan lage en testlabel slik at du kan følge Geek School (uten å bryte PCen din)

Geoffrey Carr

Våre geekskoleartikler kan bli ganske kompliserte, og det er ingen grunn til å gjøre massevis av galne ting på din egen stasjonære PC. I stedet kan du bare VirtualBox som vi gjør for å lage virtuelle maskiner for alle testene dine. Slik gjør du det.

Du kan til og med nettverk flere virtuelle maskiner sammen, så lenge du har en anstendig mengde RAM i PCen, kan du fullt ut teste et scenario uten å rote med datamaskinens innstillinger i det hele tatt. Det er en mye tryggere måte å lære!

Før vi kommer i gang, er det noen ting vi trenger:

  • En kopi av VirtualBox som kan hentes her.
  • En Windows 7 ISO, som du kan få lovlig fra Microsoft ved hjelp av en av disse metodene.
  • En Windows Server 2008 R2 ISO som kan hentes her.

Sette opp din lab

Det første vi trenger å gjøre er å få VirtualBox installert, og siden dette er en neste neste type installasjon, er vi sikre på at du vil kunne få det gjort på kort tid.

Når installasjonen er fullført, er vi klare til å lage vår første virtuelle maskin.

Siden vi skal ha både klienter og servere, kaller vi denne ene Windows 7 (Client) og velger Windows 7-operativsystemet fra rullegardinlisten, og klikker deretter på neste.

Deretter skal du tildele VM en anstendig mengde minne, minimum er 512 MB, men siden jeg har ganske mye på PCen bestemte jeg meg for å gi min VM 2GB i stedet. En trygg innsats er sannsynligvis 1GB skjønt.

På dette tidspunktet må vi fortsatt legge til en harddisk til vår VM, så slå på radioknappen til "Opprett en virtuell harddisk nå" og klikk deretter opprett.

Det finnes mange typer virtuelle harddisker, men VDI-alternativet er bare bra for våre formål.

Faste størrelse disker gir litt bedre ytelse fra et HDD synspunkt og ganske ærlig vi trenger all den ytelsen vi kan få. Så vri radioen over til alternativet Fast størrelse, og klikk deretter på neste.

Minimum anbefalt plass for Windows 7 er 25 GB, men hvis du har ekstra plass øker den til 30 GB gjør ikke vondt.

Når VirtualBox er ferdig med å skape vår stasjon, er det godt å gå.

Vi må likevel konfigurere noen innstillinger, men før du blir for opptatt, klikk på Maskin-menyen og velg Innstillinger .... alternativ.

Når innstillingsdialogen åpnes, bytt til lagringsseksjonen, og klikk deretter på den tomme IDE-kontrolleren som finnes på høyre side.

Se nå enda lenger til høyre og klikk på det lille ikonet på en CD, her vil du velge å sette inn en virtuell CD DVD i stasjonen.

Til slutt vil vi gå over til nettverksavsnittet og endre nettverksinnstillingene fra NAT til internt nettverk. Dette er veldig viktig.Hvis du ikke gjør dette, kan du ikke opprette et nettverk bare for at de virtuelle maskinene dine skal snakke med hverandre.

Når du er ferdig med alt du kan gå videre og starte maskinen.

Når den har startet, blir den akkurat som alle andre Windows 7-installasjoner. Nå som vi har en fungerende virtuell maskin, vil du gå videre og sette opp en eller to flere klienter (kjører Windows 7) og kanskje en enkelt virtuell maskin som kjører Windows Server 2008 R2 for våre kommende Geek School-artikler som dekker Windows Server.

konfigurasjon

Trykk på Windows + R-tastaturkombinasjonen for å åpne en kjøreboks på din virtuelle maskin, skriv deretter ncpa.cpl og trykk enter.

Høyreklikk på nettverkskortet ditt og åpne egenskapene.

Deretter velger du Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og klikker på egenskapsknappen.

Endre alternativet for alternativknappen for å tillate en statisk IP-adresse tildeling, sett deretter IP til 192.168.1.1 og din nettverksmaske til 255.255.255.0 før du klikker OK for å bruke innstillingene.

Merk: For hver virtuell maskin du tar med på nettverket, må du øke det siste sifferet i IP-adressen med 1. Det betyr at din første virtuelle maskin vil være 192.168.1.1 og den andre vil være 192.168.1.2. Undernettmasken må forbli den samme for alle virtuelle maskiner.

Du bør nå kunne pinge en virtuell maskin fra en annen virtuell maskin.

Det er alt der er til det.

Link
Plus
Send
Send
Pin