Skip to main content

Bitdefender Free Antivirus Edition for Windows 10/8/7

Bitdefender Free Antivirus Edition for Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Hvis du har lyst på et sterkt, lett og effektivt, men likevel gratis antivirusprogram, denne ferien, så blir ditt ønske oppfylt. BitDefender har gitt ut en gratis utgave av antivirusverktøyet - BitDefender Free Antivirus-utgave. I løpet av årene har BitDefender forbedret seg sterkt i det virusdeteksjon og fjerningskapasitet, og har nylig vist gode resultater i forskjellige tester.

BitDefender Free Antivirus For Windows

BitDefender, utviklerne av Bitdefender Internet Security si at den gratis utgaven av antivirusverktøyet bruker en av verdens mest effektive antivirusmotorer, ICSA Labs-sertifiserte skannemotorer som finnes i andre BitDefender-produkter gratis. Dermed kan du nyte grunnleggende virusbeskyttelse uten kostnad. Den inneholder en Real-time Shield. Realtidsskjoldet er designet for å beskytte tilgangen til hele systemet. Dette betyr at filer blir skannet ettersom de er tilgjengelige eller kopiert.

Verktøyet er litt over 200 MB i størrelse. Det sjekker filer når du får tilgang til dem, kjører sporadisk systemskanning når PCen er inaktiv, og rydder opp alle infeksjoner på egenhånd. Du kan også skanne filer og mapper etter behov ved å høyreklikke på dem og velge 'Scan with Bitdefender'. Programmet har minst innvirkning på systemets generelle ytelse.

BitDefender Free Antivirus Edition har ingen omfangsrik desktop gadgets, ingen kompleks konsoll eller multi-tabbed Settings dialog. Du vil ikke engang se noen advarsler, og du får også anti-phishing-beskyttelse, slik at du ikke blir fanget av skadelige nettsteder.

Selv om Bitdefender Antivirus Free ser veldig lovende ut og gir et godt grunnleggende beskyttelsesnivå, er det svært enkelt å bruke, det motstår å bli installert sammen med et annet antivirusverktøy / -produkt som Norton Internet Security. Det liker å bli brukt som primær antivirus verktøy og ikke som en annen forsvarslinje - men da antar jeg at det er forventet. Bortsett fra dette, ingen problemer!

Funksjoner i et nøtteskall:

  • Virusskanning og fjerning: Bortsett fra å tilby sanntidsskanning, tilbyr den også on-demand og på-tilgang skanning, deteksjon og fjerning av all malware.
  • Avansert trusselsdeteksjon: Det bruker atferdsdeteksjon for å overvåke dine aktive apper nøye. Når det oppdager noe mistenkelig, tar det til handling.
  • Anti-Phishing: Det oppdager og blokkerer Phishing-nettsteder
  • Anti-svindel: Det advarer deg når du besøker nettsteder som kan prøve å svindle deg, for eksempel kasinoer, låneordninger for penger, etc.

Vær oppmerksom på at når du installerer produktet på Windows, viser det en dialogboks som sier "Du må registrere Bitdefender-installasjonen for å fortsette å bruke dette produktet etter utløpsperioden" og det er "x" dager igjen for å logge inn. Det er viktig at du registrerer deg hos Bitdefender (opprett en konto) for å bruke den etter at produktet er fremmet (gratis).

Hvis du har testet BitDefender Free Antivirus Edition, gi oss beskjed om dine vurderinger i kommentarfeltet nedenfor. Det kan lastes ned her.

OPPDATER: Det inneholder nå også en karantene-funksjon som forhindrer skadelig programvare for å skade skade, advarer deg om en nettside du planlegger å besøke er farlig og mer.

BitDefender tilbyr også flere andre gratis verktøy for Windows, kan det være lurt å ta en titt på:

  1. Bitdefender Adware Removal Tool
  2. Bitdefender Rootkit Remover
  3. Bitdefender 60-sekunders virusskanner
  4. Bitdefender Total Security 2018 gjennomgang
  5. Bitdefender Safepay.
Link
Plus
Send
Send
Pin