Skip to main content

Beste gratis Voice Changer-programvare og elektroniske verktøy

Beste gratis Voice Changer-programvare og elektroniske verktøy

Geoffrey Carr

Stemmeveksler programvare lar deg enkelt endre stemmen din. Ved å bruke denne morsomme programvaren eller verktøyene, kan brukerne enkelt endre sine stemmer under chatting over ringer apps eller mens du spiller online spill. Disse programmene er unike, da de tillater deg å endre dine stemmer fra menn til kvinner, kvinner til menn, robotic stemme, fremmed stemme og tegneserie stemme. Stemmevekslere er tilgjengelige i form av flere gratis programvare og som lett anvendelige elektroniske verktøy. Her er den beste tilgjengelige gratis stemmevekslerprogramvaren for Windows 10/8/7 og noen elektroniske verktøy.

Talevekslerprogramvare for Windows

Når det gjelder talevekslerprogramvare, er det to typer; real-time stemme skiftende programvare og ikke-sanntids stemme skiftende programvare.

  • Røstendringer i sanntid: Disse tillater brukerne å endre sin opprinnelige stemme til flere morsomme og underholdende stemmer som menn i tilfelle kvinner eller kvinner i tilfelle mennene og mye mer. Brukere kan til og med endre stemmen på stemmen.
  • Stemmevekslere uten realtid: Disse tillater brukerne å først registrere sine stemmer i støttede lydformater. Deretter kan de endre tonehøyde ved å bruke periode, frekvens, tonehøyde, tonefarge og mye mer.

La oss ta en titt på to av de beste gratis stemmevekslerprogramvaren.

  1. Voxal Voice Changer

Voxal Voice Changer er en gratis stemmeveksler programvare for Windows. Denne programvaren lar brukerne bruke ulike forhåndsdefinerte effekter til stemmen sin. Flere effekter på stemmen fra mikrofonen kan brukes i sanntid. Den anvendte effekten kan forhåndsvises, og flere effekter til eksisterende lydfiler kan også brukes. Denne stemmeskiftende plattformen lar brukerne enkelt adoptere ekte stemmer av jenter, gutter, roboter, romvesener og mange andre interessante alternativer. Voxal Voice Changer tilbyr funksjoner og funksjoner for å endre, endre og skjule stemmen i sanntid. Denne programvaren er enkel og har et brukervennlig grensesnitt. Det er gratis for ikke-kommersiell bruk.

  1. Skype Voice Changer

Skype Voice Changer er en annen gratis og sanntids taleskiftprogramvare utviklet av Skype. Det er en av de beste programmene som er tilgjengelige for å lure andre ved å legge til sanntids taleendringer i den opprinnelige stemmen under et liveanrop over Skype. Brukere får også muligheten til å tilpasse det samme med ulike effekter i programvaren. Denne programvaren fungerer med desktopversjonen av Skype og er også tilgjengelig i bærbar versjon. Det er enkelt å bruke og også veldig populær programvare, da det er en av de mest underholdende måtene å lure andre og nyte mens du chatter med noen over Skype.

Stemmeveksler online verktøy

Online stemmevekslere er praktiske og enkle verktøy som kan brukes direkte på nettleseren din. Disse verktøyene lar deg ta opp stemmen din ved å bruke en mikrofon eller laste opp lydfiler fra datamaskinen din og forvandle den ved å legge til flere effekter. Disse online-stemmevekslerne er helt gratis og involverer ikke bryet med å laste ned tung programvare.

  1. Online Tone Generator

Dette er et gratis online pitch shifter-verktøy som lar brukerne endre tonehøyde på lydfilene (.mp3 eller .wav format) uten å påvirke tempoet. Brukere kan også lagre de tonehøyde filene som mp3. Bruke dette verktøyet er veldig enkelt; bare skriv inn ønsket frekvens og trykk på spill. Den elektroniske tonegeneratoren kan spille fire forskjellige bølgeformer: Sine, Square, Sawtooth og Triangle. Bare klikk på knappene for å velge hvilken bølgeform du vil generere. Online Tone Generator er kompatibel med de nyeste versjonene av Chrome, Firefox, Safari og Microsoft Edge. Du kan prøve verktøyet her.

  1. Voice Spice

Voice Spice er en gratis, morsom og brukervennlig Internett-tjeneste som lar deg spille inn og morph din stemme til forskjellige andre stemmer. Noen morsomme transformasjoner som du kan gjøre med stemmen din, er å bytte den til stemmen til en skummel helvete-demon, en morsom liten plassekorn, og mye mer. Bruke dette verktøyet er enkelt; alt du trenger er en mikrofon og en nettleser med Flash-plugin. Igjen, dette er ingen programvare for nedlasting. Bare velg en ny stemme, skriv inn en melding, og la Voice Spice gjøre jobben. Meldingene kan deles senere via weblink, Facebook eller Twitter feed. Du kan prøve dette onlineverktøyet her.

Det er mange gratis talevekslerprogramvare som flyter på Internett. Derfor kan det være en skremmende oppgave å velge de mest hensiktsmessige. Denne listen vil sikkert hjelpe deg på en eller annen måte.

Link
Plus
Send
Send
Pin