Skip to main content

Sikker fjern USB-enhet med RemoveDrive-programvare, et gratis kommandolinjeværktøy

Sikker fjern USB-enhet med RemoveDrive-programvare, et gratis kommandolinjeværktøy

Geoffrey Carr

Vel, alle dere fjerner sikkert USB-stasjoner mens de trekkes ut av PCen. Ja, det kan du gjøre via ikonet for varselområdet og klikke på "Sikkert fjern maskinvaren din". Men det kan noen ganger vise en feilmelding, eller noen ganger vises dialogboksen Trygg fjerning av maskinvare ikke. Vi har allerede sett en tredjepartsverktøy USB Disk Ejector, som lar deg raskt fjerne USB-enheter i Windows.RemoveDrive er et annet slikt verktøy.

Fjern USB-programvare på en trygg måte

RemoveDrive er et gratis kommandolinjeverktøy som vil bidra til at du ikke mister data når du arbeider med USB-stasjoner. Det lar deg trygt fjerne USB-stasjonen, slik at dataene ikke blir tapt. Før du begynner å bruke det, må du først angi dine preferanser. Programmet kjører akkurat som du kjører PCens CMD - det har ikke noe brukergrensesnitt.

Slik installerer du RemoveDrive:

 1. Unzip filene fra ZIP-filen.
 2. Åpne mappen der du har pakket ut innholdet.
 3. Du kan se to mapper som er "Win32" og "x64", åpne "Win32" hvis du bruker 32 Bit operativsystem ellers åpne "x64" hvis du bruker 64 Bit Operating System.

 4. Ikke åpne filen "RemoveDrive.exe".
 5. Kopier filen og lim inn snarveien hvor du vil.
 6. Høyreklikk nå snarveien og klikk på Egenskaper.

 7. I måltekstboksen sist, gi en plass og sett et "og sett deretter stasjonsbokstaven du kan se bildet eller f.eks. nedenfor for bedre forståelse. F.eks D: removedrive Win32 RemoveDrive.exe "h:

 8. Neste klikk på "Apply" og klikk deretter på "OK".
 9. Nå åpner programmet, det vil løpe veldig fort, og du vil kunne se ordet "suksess" i grønn farge. Dette betyr at USB-en din er fjernet.

Hvis du ikke har koblet til USB-stasjonen, men du sender den ut via FjernDrive, trenger du ikke bekymre deg. Det vil vise deg et vindu som bildet nedenfor:

Jeg har laget forskjellige snarveier for forskjellige stasjonsbokstaver, og dette gjør det veldig enkelt for meg å trygt kaste ut USB-stasjonen, uten noe problem. Jeg vil si det er et flott verktøy for å fjerne USB-stasjonen på en trygg måte, og det gir deg også en viss eksponering for koding også.

Klikk her å laste ned RemoveDrive.

Relaterte innlegg:

 • Lag backup og bilde av USB-flashdrivere med USB Image Tool
 • USB Manager: Windows freeware å administrere bærbare enheter
 • Beskytt og sikre USB Flash-stasjonen fra Virus
 • Administrer og trygt fjern USB-stasjoner med Dev Eject
 • Swiss File Knife er et nyttig kommandolinjeverktøy for Windows

Link
Plus
Send
Send
Pin