Skip to main content

Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere

Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere

Geoffrey Carr

Google Chrome nettleser er en av de populære nettleserne for Windows PC. I stedet for å bare besøke et nettsted, kan du gjøre mye mer ved hjelp av Chrome-nettleseren på enheten din. Det kan fungere med faner, lagre nettsiden som PDF, klemme på fanene og mye mer kan gjøres i Google Chrome. Det kan være mange ting vi ikke vet at vi kan gjøre med Chrome, og i denne artikkelen vil jeg prøve å dekke noen Chrome-tips og triks for Windows-brukere.

Chrome tips og triks

For å få mest mulig ut av Google Chrome, vil jeg fortelle deg ti tidsbesparende og livreddende tips som du ikke er klar over før. Noen av Chrome Development Tool Tips kan være kjent for noen av deg, men for å mestre Chrome-nettleseren, ta en titt på disse tipsene.

1. Pin-faner i Chrome

Når du har Chrome-nettleseren med flere faner åpnet, ville det være veldig vanskelig å se hvilke nettsteder du har åpnet. For å kvitte seg med dette problemet, høyreklikk på en fane og velg "Pin-fanen" og du kan se at kategorien har blitt redusert til favikonsstørrelsen. Gjør dette nå for alle fanene åpnet, og du kan enkelt se alle fanene og få tilgang til dem raskt. For å utvide fanen til den opprinnelige størrelsen, høyreklikk på fanen og velg "Unpin tab" en gang til.

2. Bokmerk et nettsted med favicon

Når du bokmerker i Chrome, sparer det med teksten. Dette vil også finne sted på verktøylinjen i Chrome-nettleseren. For å spare plass, kan du bokmerke nettstedet med det er Favicon. For å gjøre det, klikk på stjernen eller trykk CTRL + D og fjern teksten til stede Navn tekstboksen og klikk på "Ferdig" -knappen. Dette ville bokmerke nettstedet med en Favicon.

3. Fjern passord fra PDF ved hjelp av Chrome

Si at du har den passordbeskyttede PDF-filen, og du vil dele den med andre uten passordet. Du kan bruke Chrome til å fjerne passordet fra den PDF-filen. For å gjøre det, dra og slipp den passordbeskyttede PDF-filen i Chrome-nettleseren og skriv inn passordet for å åpne filen.

Trykk nå CTRL + P Dialogboksen for søkeord og utskrift åpnes. Klikk nå på "Endre" under "Destinasjon".

Klikk på "Lagre som PDF" under "Lokal destinasjon".

Nå kan du se at destinasjonen er endret til "Lagre som PDF" og klikk "Lagre" -knappen for å lagre PDF-filen.

Nå kan du dele denne PDF-filen med andre som ikke krever noe passord for å åpne det.

4. Se nylig viste sider i Chrome

Vi vet alle at historikk siden i Chrome viser oss nettstedene som vi har besøkt. Men for dette trenger vi å åpne historisiden ved å trykke CTRL + H. Vi kan redusere tiden for å gå til historie siden med dette lille trikset. Uten å gå til History Page, for å se de nylig åpnede sidene bare hold og trykk på tilbakeknappen til Chrome Browser. Det viser deg de nylig viste ti sidene. Klikk på den du vil besøke igjen.

5. Søk etter den valgte teksten med dra og slipp

Når vi vil søke etter litt tekst mens du leser en artikkel i Chrome, velger vi bare teksten, høyreklikker og velger «Søk Google for». For å spare tid, dra og slipp teksten til adressefeltet eller Omnibox i Chrome-nettleseren. Det er det. Nå vil søket etter den valgte teksten bli vist.

6. Utfør beregninger i Chrome Omnibox

Bortsett fra å være adresselinjen, fungerer Chrome's Omnibox som en grunnleggende kalkulator. I stedet for å se på Google Kalkulator eller Wolfram Alpha, bare skriv inn grunnleggende beregningen i Omnibox og i de automatiske forslagene, kan du se resultatet. Dette er virkelig et tidsbesparende Chrome-tips. Du kan også gjøre enhetskonverteringer enkelt på samme måte.

7. Lagre hvilken som helst nettside som PDF ved hjelp av Chrome

Hvis du vil lagre hvilken som helst nettside som PDF, er det ikke behov for ekstra programvare som skal lastes ned. Bare åpne nettsiden i Chrome og klikk CTRL + P på tastaturet for å åpne dialogboksen "Skriv ut". Bare endre utskriftsdestinasjonen til "Lagre som PDF" som vi gjorde Tip.3 å fjerne passord fra PDF-fil. Bare trykk Lagre-knappen og din nødvendige nettside er lagret som PDF.

8. Se Cached versjon av et nettsted ved hjelp av Chrome

Google Chrome oppretter den bufret versjonen av hver nettside regelmessig. Hvis du står overfor et problem med Internett-hastigheten og tar mye tid til å laste inn en enkelt nettside, kommer visning av den bufret versjonen av nettsiden til å være nyttig. For å få det, skriv "cache: nettside " i adresselinjen til Chrome, og trykk enter. Du kan se den siste bufret versjonen av den aktuelle nettsiden.

9. Aktiver Spor ikke alternativet i Chrome

Som vi allerede vet, vil Google Chrome få dataene på hvert nettsted du besøker, og det er derfor du kunne se annonser av interesse. Vi kan aktivere alternativet "Ikke spor" i Chrome hvis du ikke vil at dataene dine skal sendes til Google. For å få det gjort, klikk på menyknappen øverst til høyre på verktøylinjen og velg "Innstillinger".

Gå til bunnen av siden og klikk "Vis avanserte innstillinger".

Under Personvern merker du av i boksen ved siden av Send en forespørsel om ikke spore med din surfingstrafikk og klikk "OK".

10. Ta notater i Google Chrome

Nå er det ikke nødvendig å installere noen notater med utvidelser i Google Chrome-nettleseren din. Bare kopier og lim inn data: text / html, i adresselinjen til Chrome, og trykk enter.Nå kan du se at hele vinduet under den kategorien er redigerbar. Plasser markøren og begynn å skrive. Er det ikke spennende?

Dette er noen av de beste Chrome-tipsene og triksene for å spare deg tid og noe utrolig. Hvis du trenger mer, kan du alltid bruke Chrome-flagginnstillingene.

Disse tipsene om bruk av inspeksjonselementet til Google Chrome kan også interessere noen av dere. Vil du at Chrome skal fungere bedre? Fremskynde Google Chrome-nettleseren ved hjelp av disse triksene!

Trenger mer? Ta en titt på disse innleggene:

  1. Aktiver og bruk Chrome innebygd passordgenerator
  2. Slik kjører du Chrome-nettleser i Incognito Mode eller Safe Mode
  3. Slik deaktiverer du webvarsler i Chrome
  4. Eksporter og importer passord i Chrome nettleser
  5. Slå av meldinger fra Chrome-skrivebordet
  6. Slik Hard Reload Cache i Chrome-nettleseren
  7. Bruk Chrome-nettleseren til å bruke mindre minne
  8. Slik åpner og bruker du Chrome Oppgavebehandling
  9. Kopier og lim inn som vanlig tekst i Chrome
  10. Åpne Google Chrome Innstillinger-menyen i et eget vindu.

Hvis du vet mer om slike interessante og nyttige Chrome-tips og triks, vennligst vennligst del med oss ​​gjennom kommentarer.

Link
Plus
Send
Send
Pin