Skip to main content

Freeware å måle oppstart eller oppstartstid i Windows 10/8/7

Freeware å måle oppstart eller oppstartstid i Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Over en periode installerer du flere programmer på Windows-datamaskinen. Mange av disse programmene legger til oppføringer i oppstartsposter og legger til Tjenester i Windows, som må starte når Windows starter. Dette resulterer i bremsing av Windows-PCen din, både når det gjelder oppstartstider og ytelse, fordi for mange programmer vil kjøre.

Du kan bruke det innebygde MSConfig-verktøyet, eller noen fine freeware som WinPatrol eller CCleaner, for å fjerne, deaktivere eller administrere oppstartsprogrammer. Men hvis du trenger å måle oppstartstiden eller den tiden Windows 10/8/7 tar for å starte opp, må du bruke Windows Assessment og Deployment Toolkit, eller du kan sjekke ut noen av disse gratis programvare som lar deg gjøre det Enkelt.

Mål oppstart eller oppstartstid

Windows Boot Timer

Windows Boot Timer laster seg inn i minnet når du starter datamaskinen og måler total systemstarttid. Etter at alle systemprosessene er lastet, fjerner verktøyet seg fra systemminnet og viser total oppstartstid. Ingen installasjon er nødvendig. Alt du trenger å gjøre er å dobbeltklikke på kjørbar og ved omstart; det vil vise tiden som datamaskinen tar for å laste inn vinduer. Det teller ikke tiden som trengs for å gå gjennom BIOS eller BIOS, oppstart et passord.

BootRacer

BootRacer vil la deg måle tiden som kreves for at Windows-datamaskinen skal starte opp. Hovedfunksjonen til BootRacer er total kontroll over Windows oppstartstid.

AppTimer

AppTimer er et freeware som vil kjøre et kjørbart, et forhåndsinnstilt antall ganger, og deretter måle tiden det tar å starte opp hver gang. Det måler tiden opp til staten der brukerinngang blir akseptert før programmet avsluttes. Etter hvert løp vil AppTimer lukke programmet automatisk, før du starter det på nytt.

Soluto

Soluto vil ikke bare måle oppstartstiden, men også hjelpe deg med å optimalisere oppstartstiden ytterligere. Den benytter innovative Windows-kjerneknologier med lavt nivå, for å identifisere hva brukerne spør datamaskinen om å gjøre, og hva deres PC gjør i retur. Det kan forsinke lasting av programmer eller tjenester som ikke er nødvendige når datamaskinen starter opp og klarer seg til bruk. På denne måten blir slike programmer og tjenester lansert litt senere, noe som gjør datamaskinen så mye tidligere og klar for bruk.

Boot Analyzer

MaaS360 Boot Analyzer vil gi deg detaljert informasjon om bootaktiviteten til datamaskinen din. Den har et rent og lettforståelig grensesnitt. Hovedvinduet viser en graf med detaljer om dato og klokkeslett når oppstartsmodus var aktivert. Mens du måler oppstartstider, kan du nevne antall støvler. Den opprettholder også en historie med tidligere oppstartstider. Går det her.

Vil du gjøre Windows oppstart, Kjør, Avslutt raskere?

Link
Plus
Send
Send
Pin