Skip to main content

Slik legger du til en notat til en e-postmelding i Outlook 2013

Slik legger du til en notat til en e-postmelding i Outlook 2013

Geoffrey Carr

Det kan være ganger når du vil legge til et notat i en e-postmelding du mottok. Kanskje du må huske noe om avsenderen eller innholdet i e-posten. Det er flere måter å legge til et notat på en e-postmelding.

MERK: Du kan også opprette en ny oppgave med en e-postmelding du mottok. Dette er nyttig hvis du trenger å gjøre noe relatert til e-posten. Den nye oppgaven vil inneholde alt innholdet (unntatt vedlegg) fra e-posten.

En metode for å legge til et notat i en e-postmelding er å flagge meldingen. For å gjøre dette, høyreklikk på flaggikonet i flaggkolonnen for meldingen som du vil legge til et notat. Velg Tilpasset fra hurtigmenyen.

I dialogboksen Tilpasset kan du velge et ferdig notat fra rullegardinlisten Flagg.

Du kan også skrive et egendefinert notat i redigeringsboksen Flagg. Velg en Startdato og en Forfallsdato og sett inn en påminnelse, hvis ønskelig. Klikk på OK.

Flagget vises over kroppen til e-postmeldingen når du dobbeltklikker på meldingen for å åpne den i meldingsvinduet.

Du kan også sette markøren i emnelinjen i meldingen og legge til tekst på den, som vist nedenfor.

Når du lukker meldingsvinduet, vises en bekreftelsesdialogboksen og spør om du vil lagre endringene. For å lagre notatet du legger til emnelinjen, klikker du Ja.

Notatet ditt vises som en del av emnelinjen på meldingen i listen over e-postmeldinger.

Du kan også legge til et notat i kroppen til en e-postmelding. For å gjøre dette må du aktivere redigering av meldingen. Dobbeltklikk meldingen for å åpne meldingsvinduet. Klikk på Handlinger i Flytt-delen av Meldings-fanen og velg Rediger melding fra rullegardinmenyen.

Klikk i meldingsdelen og skriv inn notatet.

Når du lukker meldingsvinduet, viser en bekreftelsesdialogboksen deg om du vil lagre endringene dine. Klikk Ja for å lagre notatet i e-postens kropp.

Du kan se notatet du la til hvis det er synlig som en del av den første linjen i kroppen som vises i listen over e-postmeldinger.

Bruk Notes-delen av Outlook til å lage et eget notat du kan legge ved en e-postmelding. For å gjøre dette, klikk på ... -knappen på navigasjonslinjen og velg Notater fra hurtigmenyen.

Klikk Ny notat på Hjem-fanen i Notes-vinduet (eller trykk Ctrl + N) for å lage et notat.

Skriv inn teksten for notatet i det lille notatvinduet som viser og klikk X-knappen for å lukke notatet, lagre det.

Hvis du vil legge ved notatet til e-postmeldingen, må du kontrollere at Mail-delen av Outlook er aktiv. Dobbeltklikk på meldingen som du vil legge ved notatet på. Hvis meldingsvinduet åpnes, går du tilbake til hovedvinduet i Outlook og velger Notater fra navigasjonslinjen, som nevnt ovenfor. Dra notatet du opprettet i meldingsvinduet. Notatet legges til meldingen som et vedlegg.

Når du lukker meldingsvinduet, viser en bekreftelsesdialogboksen deg om du vil lagre endringene dine. Hvis du vil lagre meldingen med notatet ditt lagt til som vedlegg, klikker du Ja.

Et ikon for papirclips legges til meldingen i listen over e-postmeldinger, og angir at det er et vedlegg i meldingen.

Når du legger til et notat i en e-postmelding som et vedlegg ved hjelp av Notes-delen av Outlook, behøver du ikke beholde den opprinnelige notatet. Notatet lagres nå med meldingen, og kan slettes fra Notes-delen.

Link
Plus
Send
Send
Pin