Skip to main content

Slik oppretter du en ny signatur i Outlook 2013

Slik oppretter du en ny signatur i Outlook 2013

Geoffrey Carr

Hvis du signerer e-postene på samme måte mesteparten av tiden, kan du opprette signaturer i Outlook som du kan legge til i e-postene dine. Lag enkelt en signatur for forretningsmails og en annen for personlige e-postmeldinger.

Hvis du vil opprette en ny signatur, åpner du Outlook og klikker på Fil-fanen.

Klikk på Alternativer i menylisten på venstre side av skjermbildet Kontoinformasjon.

I dialogboksen Outlook-alternativer klikker du Mail i listen over alternativer på venstre side av dialogboksen.

På postskjermbildet klikker du på Signaturer i delen Skriv meldinger.

Klikk Ny under Velg signatur for redigering av boksen i dialogboksen Signaturer og skrivesaker.

En dialogboks viser å spørre etter et navn for denne signaturen. Skriv inn et beskrivende navn i redigeringsboksen og klikk OK.

Du blir returnert til dialogboksen Signaturer og skrivesaker og navnet du skrev inn, vises i Rediger boksen Velg signatur. Hvis det er den eneste signaturen, blir den automatisk valgt. Skriv inn teksten for signaturen i boksen Rediger signatur. Velg teksten og bruk skrift, størrelse og annen karakter og avsnittformatering som ønsket. Klikk OK for å godta endringene og lukk dialogboksen.

Klikk OK i dialogboksen Outlook-alternativer for å lukke den.

Nå, når du oppretter en ny e-postmelding, legges standard signaturen automatisk til kroppen din. Hvis du bare har en signaturoppsett, vil det være standard signatur.

Hold deg oppdatert for informasjon om hvordan du angir standard signatur, ved hjelp av signaturredigereren, setter inn og bytter signaturer manuelt, sikkerhetskopierer og gjenoppretter signaturene dine, og endrer en signatur for vanlig tekst-e-post, i fremtidige artikler.

Link
Plus
Send
Send
Pin