Skip to main content

Fiks: Innloggingsfunksjon deaktivert i Office 2016/2013

Fiks: Innloggingsfunksjon deaktivert i Office 2016/2013

Geoffrey Carr

Det er ingen tvil Kontor 2016/2013 er veldig godt integrert med web. Du kan installere nye maler for komponentene, laste ned klippekunst og ulike typer ressurser som er nødvendige for dokumentene dine enkelt i denne produktivitetspakken. Du kan også lagre dokumentene dine til sky lagringstjeneste, for eksempel OneDrive. Så det er mange funksjoner i Kontor 2016/2013, som krever at du skal være logget inn. Men hva hvis du ikke finner innloggingsalternativet eller, selv om du finner det, får du følgende melding når du prøver å logge på:

Denne funksjonen er deaktivert av administratoren din

Nylig fant vi det på en av Kontor 2013 kopiere vi har, påloggingsalternativet til høyre øverst på skjermen mangler. I en slik tilstand eksisterer det ingen sti som kan tillate oss å bli logget inn, slik at vi kan tilpasse vår erfaring med Kontor. I denne artikkelen skal vi dele deg løsningen for et slikt problem:

Logg på funksjonen deaktivert i Office 2013/2016

1. trykk Windows Nøkkel + R kombinasjon, type put Regedt32.exe i Løpe dialogboksen og hit Tast inn å åpne Registerredigering.

2. I venstre ruten, naviger til følgende sted:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice15.0CommonSignIn

3. Siden du står overfor problemet, i Ikke sant ruten med den ovennevnte nøkkelen, vil du se SignInOptions navngitt register DWORD (REG_DWORD). Det må vise Verdi data tilsvarer 3, dobbeltklikk på dette DWORD å modifisere:

4. I boksen ovenfor vises, endrer du Verdi data til 1 fra 3. Klikk OK. Hvis du liker du kan slette det samme DWORD også. Lukk nå Registerredigering og start maskinen på nytt for å få resultater. Etter omstart, kan du logge på Kontor 2013.

Stol på denne løsningen hjelper deg.

MERK: Les kommentarene til, hvis du møter problemer.

Link
Plus
Send
Send
Pin