Skip to main content

Rainmeter lar deg tilpasse Windows-skrivebordet med widgets og skins

Rainmeter lar deg tilpasse Windows-skrivebordet med widgets og skins

Geoffrey Carr

Har du elsket skrivebordet widgets i tidligere versjoner av Windows? Vel, jeg elsket de fleste av dem, og de var også nyttige. Så har du noen gang lyst til å bringe widgets tilbake til Windows 10? Vel, ikke akkurat widgets, men du kan ha en nesten like eller enda bedre opplevelse med Rainmeter. Rainmeter er et gratis verktøy for åpen oppgradering av skrivebordet som lar deg legge til widgets og skinn på skrivebordet ditt.

Hvordan bruke Rainmeter for Windows

Å være et av de mest populære brukerverktøyet, har Rainmeter fått stor oppmerksomhet i samfunnet. Verktøyet fungerer på den grunnleggende skinnmodellen, hvor du kan lage og bruke dine egne skinn. Eller du kan laste ned skinnene som er opprettet av noen andre. Du finner mange gode skinn på nettet. Folk fra Rainmeter-samfunnet distribuerer vanligvis sitt arbeid gratis.

Når du har lastet ned og installert noen av favoritthudene dine, kan du begynne å tilpasse. Du kan ganske enkelt plassere en hud hvor som helst på skrivebordet og deretter låse sin posisjon. Noen av de grunnleggende skinnene du bør vurdere er tid / klokke skinn, en vær hud, en gjøremålsliste og maskinvare status.

En hud kan være så enkel som en værm widget som bare viser vær eller som funksjonell som en musikkspiller eller en opptatt app. Du har tusenvis av valg og en million kombinasjoner. Du kan laste ned mange forskjellige skinn og bruke sine forskjellige elementer i kombinasjoner for å få uendelige muligheter.

Rainmeter støtter også oppsett, du kan lagre layouter og bruke dem i fremtiden. Oppsettene lagrer ulike innstillinger og relative stillinger av forskjellige skinn på skrivebordet.

Finne Rainmeter Skins

Gå over til denne Rainmeter 'Discover' -delen for å finne nyeste skinn laget av ulike utviklere. Også, det er en grunnleggende hud inkludert som kan komme i gang hvis du skal lage dine egne skinn. DevianArt er det største lageret av Rainmeter skins, og dette er stedet der du faktisk kan finne det du vil ha.

Også, det er andre nettsteder hvor du kan få skins for datamaskinen din. Det er også mulig å redigere en hud, alt du trenger å gjøre er å høyreklikke på en hud og velg "Rediger hud". Dette vil åpne opp en ny notisblokkvindu hvor du enkelt kan se og redigere koden for den aktuelle huden.

Opprette dine egne Rainmeter skins

Regnmåler handler om å tilpasse datamaskinen og å gjøre det selv fra begynnelsen, er motivet. Rainmeter har gitt en komplett manual som kan komme i gang med å utvikle skinn. Alt du trenger er en god tekstredigerer Rainmeter installert på datamaskinen din. Denne håndboken vil lede deg fra grunnleggende til alle avanserte begreper Rainmeter. Håndboken inneholder også veiledning om publisering av huden din som en pakke på DevianArt og andre lignende nettsteder.

Rainmeter er et flott skrivebord tilpasningsverktøy med mange aktive fellesskap som støtter det. Du kan finne mange entusiaster som jobber med noen skinn og gjør skrivebordene deres vakrere. Hvis du er designer eller ønsker å prøve noe i UI-design og utvikling, kan Rainmeter være en god start.

Klikk her å laste ned Rainmeter. Jeg er sikker på at du vil like det.

Link
Plus
Send
Send
Pin