Skip to main content

Vi oppdaget en feilmelding i Outlook Customer Manager

Vi oppdaget en feilmelding i Outlook Customer Manager

Geoffrey Carr

Outlook Kundebehandler er et gratis tilleggsprogram designet for Office 365 Business Premium abonnenter. Det hjelper abonnenterne til å spore og vokse forhold til kunder ved å legge til en funksjonalitet for Outlook som lar abonnenterne spore avtaleaktiviteter og minne dem om viktige oppgaver fra ett sted. Det er ikke nødvendig å installere fordi tillegget er bygget rett inn i Outlook.

Hvis du er en bedriftsabonnent, vil tillegget installeres automatisk av administratoren. Du kan verifisere det samme ved å lete etter alternativene i Outlook-båndet. Hvis du ikke ser Outlook Customer Manager installert, kan du kontakte administratoren din.

Noen ganger kan du få følgende feilmelding:

We encountered an error. Something unexpected happened and we can’t continue right now. Please close this pane and try again later.

Hvis du gjør det, kan dette innlegget interessere deg.

Outlook Customer Manager - Vi oppdaget en feil

Vanligvis installeres Outlook Customer Manager automatisk for brukere av O365 Business Premium. Hvis du ved et uhell sletter tillegget, blir det installert på nytt innen 24 timer. Når det er sagt, er det en annen løsning for å få problemet løst.

Kontroller først om Outlook Kundebehandler er tilgjengelig for deg. For dette, Logg deg på Office-abonnementer og sjekk om du har blitt tildelt OCM-lisensen.

Hvis ikke, Logg inn på Microsoft Online-konto, og gå til Generelt og velg "Administrer tillegg".

Deretter ruller du ned for å finne Outlook Kunde-tillegg og kontrollerer om Outlook Kundebehandler er slått på eller ikke. Hvis ikke, merk av i boksen som vises mot alternativet.

Kontroller også om du har installert riktig Outlook-versjon, siden det krever minimum Outlook-versjonen av 1611 (Build 7521.2072). For å sjekke Outlook-versjonen, naviger til Outlook> File> Office-konto.

Hvis problemet er midlertidig, kan det løses med en annen metode. For å prøve det, gå til Innstillinger-delen av IE, velg kategorien Generelt.

Deretter finner du under delen "Bla gjennom historie" 'Caches og databaser'Og slett cache-filer for nettstedet "outlookapps.com“.

Start Outlook 2016 på nytt og se om det har hjulpet.

Kilde: Office Support.

Link
Plus
Send
Send
Pin