Skip to main content

Appy Text er en Notisblokkapp for Windows 10 tilgjengelig i Windows Store

Appy Text er en Notisblokkapp for Windows 10 tilgjengelig i Windows Store

Geoffrey Carr

Appy Text er en Notisblokk alternativ UWP app som inkluderer et anstendig sett med funksjoner, alle pakket inn i et enkelt grensesnitt. Tekstredigerere har et sett med funksjoner som er forskjellig fra det tradisjonelle tekstbehandlingsprogrammet. For eksempel legger tekstredigerere ikke til formateringskoder. Dette gjør det enklere å kompilere koden din og en av årsakene til at programmører og webutviklere bruker tekstredigerere til å skrive og redigere i programmerings- og opprykksspråk. Når det er sagt, er det mange valg enn noensinne. Prøve Appy Text som en Notisblokk erstatning på din Windows 10 PC.

Appy Text for Windows 10

Appy Text er en ny Windows Store-app fra utviklerne av det populære Appy Weather som er tilgjengelig for Windows 10 PCer, tabletter og telefoner. Det fungerer som en moderne erstatning for Windows 10 Notisblokk i form av en UWP-app. Verktøyet er enkelt i utseende med et ryddig grensesnitt og anstendig sett med funksjoner.

Det sport ingen formateringsverktøy som de du finner i Microsoft Word, og så kan du ikke legge ved noe på dette. Det lar deg bare lage enkle tekstfiler.

Når du starter Appy Text, er det første synlige på skjermen din det minimalistiske visuelle designet av applikasjonen. Den inneholder ikke-nonsens tillegg som distraherer deg fra arbeidet ditt.

Det lar deg jobbe med flere dokumenter samtidig. Hver av dem blir vist i en egen fane. Når du har lagt til tillegg eller endringer i originalfilene, lagrer Appy Text dem alle automatisk. Du trenger ikke prøve å lagre dem individuelt, når du har gjort endringer.

Appen tilbyr støtte til Markdown. Du kan bruke syntaksen til å skrive dokumenter til Internett, og en HTML-forhåndsvisning av den kan genereres med en enkelt hurtigtast hvis det er nødvendig.

En funksjon, jeg finner mangler i de fleste av tekstredigererne som er tilgjengelige i dag, er en enkel ordstøtte. Appy Text adresserer min bekymring. Dessuten lar du deg konfigurere antall tegn per linje i et forsøk på å forbedre lesbarheten.

Til slutt er det støtte til ulike temaer, da for mye av den lyse, hvite bakgrunnen kan sette belastningen på øynene dine. Spesielt om natten. Du kan velge mellom forskjellige temaer, inkludert sepia, grå og svart.

Alt i alt kommer Appy Text over som et enkelt, men likevel gyldig alternativ til Windows 10 standard program - Notisblokk. å bruke.

Pros

  • Enkelt grensesnitt
  • Lett å bruke

Ulemper

  • Støtter kun .txt + .md-filer
  • 23 MB størrelse

Du kan laste den ned fra Windows Store.

Link
Plus
Send
Send
Pin