Skip to main content

Slik returnerer du lydbøker

Slik returnerer du lydbøker

Geoffrey Carr

Hørbar er fantastisk. For $ 15 i måneden får du valget av en lydbok i samlingen; for $ 23 i måneden, får du to bøker. Men hva skjer hvis du laster ned en bok ved et uhell eller kaster bort en kreditt på en som lyder som om det blir fortalt av Gilbert Gottfried huffing helium? Vel, den gode nyheten er at hvis du ikke er glad for noen grunn, kan du returnere dine Audible kjøp. Dette er hvordan.

Audible's Return Policy

Som det meste av Amazons returpolitikk er Audible politikk utrolig liberal. Det er noen ting å huske på, skjønt:

  • Du må være medlem av Audible for å returnere lydbøker.
  • Du må returnere boken innen 365 dager etter at du har kjøpt den.
  • Du blir refundert på samme måte som du kjøpte den. hvis du har betalt med kreditt, får du kreditt tilbake.
  • Du kan returnere en bok selv om du har lyttet til den.

Audible's returpolicy er utformet slik at du føler deg komfortabel med å prøve en tilfeldig lydbok eller annen forteller. Det er ikke slik at du kan bruke en enkelt kreditt for å høre på ti bøker. Hvis Amazon mener du misbruker returpolitikken, kan du ikke returnere bøker, kundeservice vil kontakte deg, og kontoen din kan bli suspendert. Vi har ikke noen harde tall på hvor mange avkastninger du kan gjøre. Men hvis du regelmessig kjøper lydbøker, lytter til dem, og deretter returnerer dem, vil Audible legge merke til.

Slik returnerer du lydbøker

Gå til Audibles nettsted og logg inn på kontoen din. Av en eller annen grunn fungerer dette bare på Audible's skrivebordsside, ikke i mobilappen.

Klikk navnet ditt øverst til høyre på siden, og klikk deretter "Kontodetaljer" på rullegardinmenyen.

På kontosiden din, klikk på "Kjøpshistorikk" -alternativet.

Du får se en liste over alle lydbøkene du har kjøpt. Klikk på knappen "Return Title" ved siden av tittelen du vil returnere. Hvis du ikke kan returnere en bok av en eller annen grunn, vil det si "Ikke kvalifisert for retur".

Velg årsaken til at du returnerer boken, og klikk deretter på "Return Title" -knappen.

Og akkurat slik, er boken returnert.

Hvis du kjøpte boken med en kreditt, vil du umiddelbart kunne bruke den kreditten igjen. Hvis du kjøpte boken en annen måte, vil det ta opptil ti virkedager for tilbakebetaling å gå gjennom.

Link
Plus
Send
Send
Pin