Skip to main content

Google Disk for Windows 10: Review og Offline Installer

Google Disk for Windows 10: Review og Offline Installer

Geoffrey Carr

Google Disk er en av de beste skyttjenestene tilgjengelig på nettet akkurat nå, og gjett hva? Den offisielle programvaren går helt bra på Windows 10. Vi er store fans av OneDrive, men det kommer ikke til å stoppe oss fra å ta en tur ut av denne dårlige gutten.

Google Disk for Windows 10

Google Disk-programvaren handler om å synkronisere filer fra skyen til datamaskinen og fra datamaskinen til skyen. Det ligner på hvordan Microsoft OneDrive-programvaren fungerer på Windows 10. Når den er lastet ned fra det offisielle Googles nettsted og installert, må brukerne logge på med deres Google-legitimasjon.

Etter installasjonen begynner Google Disk umiddelbart å synkronisere alle filer fra skyen til datamaskinen i en mappe kalt «Google Disk». Avhengig av hvor mange filer som er tilgjengelige på din online lagringskonto, kan synkroniseringsdata ta noen minutter eller opptil noen timer eller mer.

For å få innstillingsområdet for å gjøre visse endringer i hvordan programvaren fungerer, er det et ikon som vises på oppgavelinjen. Høyreklikk på den og klikk deretter på "Innstillinger" for å finne veien til innstillingsområdet. Høyreklikk skal også vise de nyeste filene som har blitt synkronisert. For oss viste det de siste 5, og også mengden plass igjen på Google Disk sammen med programmets tilkoblede eller frakoblede status.

I Innstillinger-delen, kan brukerne bare velge å synkronisere valgte mapper. Dette er flott for å bevare plass på den lokale stasjonen, eller for å hindre at den ene mappen blir sett av noen som er viktige. Ja, vi vet hvordan tankene dine fungerer, kjære leser.

Det er også mulig å begrense opplasting og nedlasting av båndbredde sammen med bruk av en tilpasset proxy.

I all ærlighet gir Google Disk-programvaren for Windows 10 ingenting unikt for bordet som står over OneDrive-programvaren, men spiller det ingen rolle? Nei, det gjør det ikke. Det viktigste her er at filene synkroniseres uten hitch, og brukere har muligheten til å velge mappene som skal synkroniseres. Alt annet er bare saus i våre sinn. Men det betyr ikke at Google ikke kunne ha gjort en bedre jobb.

På slutten av dagen, hvis du er en Google Disk-bruker som leter etter en pålitelig stasjonær programvare for å synkronisere filer, vil dette programmet gjøre jobben helt fint.

Gå hente den fra det offisielle Googles nettsted.

Google Disk Offline installasjonsprogram

Hvis du leter etter Google Drive-programvarens offline installasjonsprogram, snakker du generelt om "X" med det nyeste versjonnummeret til dette verktøyet i følgende nettadresse:

http://dl.google.com/drive/X/gsync.msi

Ellers kan du laste den ned fra denne siden.

Dette innlegget vil hjelpe deg hvis Google Disk fortsetter å krasje på Windows PC.

Link
Plus
Send
Send
Pin