Skip to main content

System Image Backup mislyktes: Backup lagringsplass har skyggekopi lagring på et annet volum

System Image Backup mislyktes: Backup lagringsplass har skyggekopi lagring på et annet volum

Geoffrey Carr

EN Windows System Image er en fil eller et sett med filer som inneholder alt på en PC-harddisk eller fra en bestemt partisjon på et gitt tidspunkt. Det er en eksakt kopi av en stasjon. Den inneholder alle filene som kreves for å kjøre Windows riktig - inkludert datafilene. Et systembilde kommer til nytte når datamaskinen eller harddisken slutter å virke eller Windows blir skadet. I et slikt tilfelle kan du bruke systembildet til å gjenopprette innholdet på datamaskinen eller harddisken. Du trenger ikke å installere Windows eller apper på datamaskinen på nytt.

System Image Backup mislyktes

Opprette en System Image backup er en enkel prosess som involverer noen enkle trinn. Men til tider kan systembildesikkerhet mislykkes. Når du prøver å lage en systembilde, kan du få en melding som viser en feil som nedenfor:

The backup failed. The specified backup storage location has the shadow copy storage on another volume (0x80780038)

Denne feilen vises rett ved scenen der skyggekopiene blir opprettet. Du kan prøve å lukke alle apper som kan bruke stasjonen på det tidspunktet du oppretter sikkerhetskopien, og starte på nytt. Men denne feilen peker på problemer i målplasseringen, på grunn av hvilken Windows ikke klarer å skrive et systembilde der.

Problemet kan også knyttes til sikkerhetsgodkjenning. Hvis partisjonen ikke har sikkerhetsgodkjenning for å lage skyggekopier på seg, blir systemkopieringsoperasjonen nektet. Dette betyr at stasjonen for sikkerhetskopiering skal få sikkerhetskontrollen for sikkerhetskopiering.

Vi kan prøve følgende fremgangsmåte trinnvis for å løse problemet:

1] SFC-skanning

Trykk på Win + X og klikk på Kommandoprompt (admin). Type sfc / scannow og trykk Enter for å starte System File Checker Scan.

Se om problemet blir løst, når skanningen er over, og du har startet datamaskinen på nytt.

2] Konfigurer systembeskyttelse

Men hvis det ikke gjør det, kan du også åpne Kontrollpanel, deretter gå til System og velg Systembeskyttelse. Under Systembeskyttelse aktiverer du beskyttelsen for partisjonen som følger.

trykk Win + E. Dette åpnes Filutforsker. I File Explorer-vinduet høyreklikker du på Denne PCen og klikk på Eiendommer.

De Systemapplet vil åpne opp. Klikk på Systembeskyttelse link.

I systemegenskaper velger du stasjonen hvor du lager bildet og klikker på Konfigurer. Det vil ikke være System Drive - men det blir stasjonen hvor du lager og lagrer systembildefilen.

Du får en Systembeskyttelsesboks for den valgte stasjonen. Boksen vil vise Gjenopprett innstillinger. Under det, velg Slå på systembeskyttelsen.

Videre, under Diskplassbruk, stiller du glidebryteren Max bruk til en verdi som er lavere enn hva den allerede er satt til.

Deretter klikker du på Slett for å fjerne alle gjenopprettingspunkter for stasjonen. Etter at du har gjort det, klikk på Søke om og så OK.

Når du er ferdig med det, lukk System Properties.

Prøv å lage System Image-sikkerhetskopiering igjen og se om det har fungert.

Håper det hjelper!

Les nå: Frigjør diskplass ved å slette tidligere systembilder og sikkerhetskopier.

Link
Plus
Send
Send
Pin