Skip to main content

Sikkerhetssøk for Windows 7 og Windows Vista fra Microsoft

Sikkerhetssøk for Windows 7 og Windows Vista fra Microsoft

Geoffrey Carr

Har du prøvd Windows Vista og Windows 7-utgaven av Windows Live-sikkerhetsskanneren? Selv om Microsoft kan ha utgått OneCare-produkter til fordel for Microsoft Security Essentials, tilbyr det fortsatt en sikkerhetssøk for Windows 7 og Vista-datamaskiner.

OPPDATERING 16. april 2011: Windows Live OneCare Safety Scanner er ikke lenger tilgjengelig for salg, og produktsupporten er avsluttet. Microsoft har utgitt en on-demand anti-malware skanner kalt Microsoft Safety Scanner.

Skanningen består av:

Beskyttelsesskanning: Bruk gratisbeskyttelsesskanning for å se etter og fjerne virus, spionprogrammer og annen potensielt uønsket programvare og for å finne sårbarheter i Internett-tilkoblingen din

Still opp skanning: Er PCen din i beste fall? Bruk gratisjustering for å se om du skal defragmentere harddisken din for å forbedre ytelsen, og la oss gjøre det for deg.

Clean Up Scan: Har du søppel cluttering opp din PC? Bruk den gratis opprydningsskanningen for å finne og bli kvitt uønskede ting på datamaskinen din som kan bremse den ned.

Sjekk ut: Sikkerhetssøk for Windows Vista og Windows 7.

Link
Plus
Send
Send
Pin