Skip to main content

Microsoft Band vs Apple Watch

Microsoft Band vs Apple Watch

Geoffrey Carr

Apple annonserte en rekke nye produkter i vår Spring Forward-arrangement i San Francisco. En av de viktigste høydepunktene i arrangementet var kunngjøringen av Apple klokke. Ved å annonsere Apple Watch har selskapet nå debutert inn i wearables arenaen. Den offisielle lanseringen av Apple Watch finner sted i neste måned, dvs. 24. april. Fra Samsung, Motorola og Microsoft begynner hvert selskap i mobilbransjen nå å utvide armene for å utforske dette blomstrende wearables-markedet.

Microsoft annonserte sin første bærbare kalt Microsoft Band i fjor, som nå er tilgjengelig for 199 kr i Microsoft Store og andre utvalgte butikklokaler. Vi prøvde å finne ut noen ting som Microsoft Band kan gjøre, men Apple Watch kan ikke.

Microsoft Band vs Apple Watch

1. Works med en hvilken som helst enhet

Microsoft Band fungerer ikke bare med Windows Phone eller Windows PC, men også med iOS og Android-enheter. Bare noen få uker tilbake løste Microsoft Band SDK for utviklere. SDK er tilgjengelig for forskjellige mobile enheter som Windows Phone, Android og iOS. Hvis du har et Microsoft-band, fungerer det på alle mobilenheter, mens Apple Watch vil fungere bare med Apple iPhone 5 og høyere.

2. Batteriet varer lenger

Et fullt oppladet Microsoft-bånd kan vare opptil 48 timer (selv om det avhenger av innstillingene, bruken og andre faktorer). Det nylig lanserte Apple Watch-batteriet kan ikke vare i en dag, da det bare har 18 timers batterilevetid - og det kan være enda mindre enn den offisielle figuren. Det er klart at Microsoft Band er vinneren her med dobbelt batterilevetid som for Apple Watch.

3. Pris saker

Apple er alltid kjent for å prissette sine produkter over markedsprisen, og historien fortsetter med Apple Watch også. Prisen på Apple Watch starter på $ 349, med de fleste modeller som varierer i pris fra $ 549 til $ 999, noe som er seriøst høy pris når du vurderer verdien som den legger til kunden. På den annen side koster Microsoft Band bare 199 dollar, som er kostnadseffektivt, og det er også tilgjengelig for salg.

4. Innebygd GPS

Microsoft hevder Band som den perfekte følgesvenn for å løpe, vandre eller sykle. Alt dette er mulig på grunn av den innebygde GPS-presentasjonen i bandet som måler avstanden du reiser, sporer tempoet og høyden, registrerer rutene og overfører de genererte kartdataene til Microsoft Health-appen. Selv Apple Watch gjør nesten det samme ved å sende dataene til sin følgesvennapp som er presentert på følgesvenn som iPhone. Hva er fraværende i Apple Watch er den innebygde GPS-enheten i klokken, og den er utelukkende avhengig av telefonens GPS. I tilfelle av Microsoft Band, er det en innebygd GPS.

5. Produktivitetsprogrammer

Microsoft Band kan også vise e-post, kalender og meldingsmeldinger. Cortana er et pluss punkt her også!

På den annen side kan det være noen ting som er tilgjengelige i Apple Watch, for eksempel rekkevidden av båndalternativer som er tilgjengelige og kanskje dens designestetikk. De fleste kan finne bandets horisontale skjerm tiltalende, mens andre kan finne Apples design estetikk til deres smak.

Dine observasjoner?

Link
Plus
Send
Send
Pin