Skip to main content

Slik bruker du Apple iCloud på Windows 10

Slik bruker du Apple iCloud på Windows 10

Geoffrey Carr

Windows og Mac verktøyene ikke akkurat går hånd i hånd, mens Microsoft har blitt plattform agnostiker Apple er ennå å omfavne ideen om å slippe sine apps på andre plattformer. Jeg kan bruke Office 365 og andre populære Windows-programmer på Mac, men omvendt er ikke lett. Det virker imidlertid som om Apple hadde en forandring av hjertet nylig og hadde gjort tilgjengelig iCloudWindows 10. iCloud er noe jeg bruker på MacBook, og det ville være flott hvis jeg får tilgang til det samme på Windows. La oss gå gjennom en detaljert veiledning om hvordan man skal sette iCloud på Windows 10.

iCloud er noe jeg bruker på MacBook, og det ville være flott hvis jeg får tilgang til det samme på Windows PC. La oss gå gjennom en detaljert veiledning om hvordan man skal sette iCloud på Windows 10.

Bruke iCloud på Windows 10

1. Last ned og installer

Unødvendig å si, du trenger å laste ned programvaren og installere den, men det er veldig viktig fra hvor du laster ned filen siden ukjente kilder kan bli riddled med skadelig programvare og andre angrep.

2.Logging inn

Registrering er ganske enkelt og ligner på hvordan man gjør på Mac eller iPad. Før du logger på, sørg for at du har en eple ID det er oppe og arbeider. Logg deg på tjenesten ved å bruke det samme brukernavnet og ID-en som du bruker på dine andre Apple-enheter.

3. Første oppsett og synkronisering

Som med alle de andre Cloud-tjenestene, er jeg skeptisk til hva som synkroniseres og hva som ikke skal. Dette er ekstremt viktig, da ellers dataene som ikke er nødvendig, vil bli lastet ned for å skape et rot av katalogen.

Heldigvis spør Apple iCloud deg om de forskjellige filtypene du vil synkronisere, velg de som du virkelig trenger, ved å merke dem i kryssfeltene og senere klikke på Apple.

ICloud for Apple støtter iCloud Photos, iCloud Drive og i tillegg synkronisering av bokmerke. Det kan også integrere kalendere, kontakter og andre elementer ved hjelp av Outlook på Windows.

4. Legge til iCloud til Filutforskeren

Nå kommer advarselen, iCloud blir ikke automatisk lagt til filutforskeren. ICloud vil være i hovedbrukermappen og tilgang til det samme er ikke så praktisk.

Så naviger til filkatalogen på Filutforsker, velg mappen iCloud Drive og Høyreklikk. Velg nå "Pin til hurtig tilgang, "Og dette vil gi deg en permanent snarvei i Filutforskeren. Man kan også søke etter iCloud fra søkefeltet og knytte den til hurtig tilgangs oppgavelinje også.

Jeg prøvde å finne iCloud på Windows Store bare for å innse senere at programvaren bare kan lastes ned fra Apple Support-nettstedkoblingen.

Link
Plus
Send
Send
Pin