Skip to main content

Hvordan lager du din første klubb i Xbox-fellesskapet for Gruppepost

Hvordan lager du din første klubb i Xbox-fellesskapet for Gruppepost

Geoffrey Carr

I sin siste stasjon for å få PC og online spill samfunn sammen, har Microsoft innført noen endringer i Xbox App. Appen lar nå brukerne å lage sin første Club i Xbox-fellesskapet. De klubber er nettbaserte møteplasser som er opprettet av Xbox-fellesskapet slik at folk kan leke og sosialisere seg. Dessuten er det et nytt tillegg til Xbox Live app - 'Leter etter gruppe’. Det hjelper brukerne med å finne likesinnede spillere for aktiviteter av tilsvarende interesse. I denne veiledningen, la oss se metoden for å skape en klubb av interesse for oss Xbox fellesskap.

Klubber i Xbox-appen

For å starte med en gang, start Xbox-appen og velg klubber ikon på venstre meny. Det er ett sted hvor du kan lage en egen klubb. Alternativt kan du se og legge inn på klubber som du allerede er en del av eller søke etter de som skal delta.

For å opprette en ny klubb, velg alternativet - Lag en klubb og deretter velge hvilken type klubb du vil opprette. Du kan velge noen av følgende,

  1. Offentlig - Det kan søkes, og forespørselen kan sendes for å få en invitasjon. Alle aktivitetene er åpne for offentlig visning.
  2. Privat - Disse kategoriene av klubber er søkbare, men er strengt invitasjonsbasert. Feeds er også kun medlemmer.
  3. skjult - Ingen kan søke etter det. Kun inviterte personer kan bli med

Vær også oppmerksom på at du kan opprette maksimalt 3 Offentlige og private klubber. Det er ingen grense på antall Skjulte klubber du kan velge å lage.

Når du har valgt ønsket klubb, navngi den og klikk på Fortsette fane.

Velg deretter Lag klubb. Når du har opprettet din klubb, gi den litt personlighet. Deretter legger du til en bakgrunn, velger et profilbilde og tilpasser andre alternativer som viser Xbox-fellesskapet hva klubben handler om.

Hvis du vil finne spillere på Xbox Live med lignende mål og interesser, opprett en Leter etter Gruppe post. For å gjøre dette, velg et spill fra listen ved å navigere tilbake til 'Game Hub' og velg 'Create post' -alternativet.

Deretter åpner du Xbox-appen på din Windows 10-PC, velger du parties fra høyre meny og velg "Leter etter gruppe" alternativ.

Legg til en passende beskrivelse sammen med koder og andre innstillinger, for eksempel antall spillere som trengs.

Endelig fikser du en tidsplan for å samle inn ved å justere "Dag og Fest starttid’.

Når du er ferdig, velg Post.

Kilde.

Link
Plus
Send
Send
Pin