Skip to main content

Aktiver farget tittellinje for Inaktive vinduer i Windows 10

Aktiver farget tittellinje for Inaktive vinduer i Windows 10

Geoffrey Carr

Windows 10 leveres med mange alternativer for å tilpasse og justere sine ulike elementer, inkludert Start-menyen, oppgavelinjen osv. Den siste oppdateringen November Update legger til muligheten til å få farget tittellinje. Det brukervennlige alternativet til Windows 10 lar brukerne legg til farge i tittellinjen av et aktivt vindu. Men de inaktive tittellinjene forblir hvite eller lysegrå, selv etter at du har aktivert "Vis farge på Start, oppgavelinje, handlingssenter og tittellinje”. Dette innlegget viser hvordan du aktiverer farge for tittellinjen for inaktive vinduer også.

Selv om du ikke kan bruke forskjellige farger for forskjellige inaktive vinduer, er det mulig å aktivere farget tittellinje for inaktive vinduer i Windows 10.

Aktiver farget tittellinje for inaktive vinduer

Du må bruke Registerredigering. Før det må noe annet alternativ være aktivert. Følg disse trinnene.

Først må du aktivere farge for tittellinje. Siden Microsoft allerede har tatt med dette alternativet gjennom novemberoppdateringen, trenger du ikke å bruke Registerredigering for å gjøre denne spesielle ting.

Bare trykk på Win + I, gå til Person og bytt til Farger fane. Derfor bare bytt knappen som presenterer "Vis farge på Start, oppgavelinje, handlingssenter og tittellinje”.

Nå må du bruke Registerredigering for å aktivere farget tittellinje for inaktive vinduer. Før du bruker Registerredigering for å endre noe, må du forsikre deg om at du har opprettet en sikkerhetskopi. Dette anbefales. I tilfelle du får ansiktsproblem etter at du har endret noe, kan du enkelt gjenopprette den sikkerhetskopien. Sjekk denne veiledningen for å vite hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter Register.

Deretter åpner du Registerredigering. Trykk på Win + R, skriv inn regedit og trykk Enter. Deretter navigerer du gjennom den følgende banen,

HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsDWM

Her finner du flere nøkler på høyre side. Du må opprette en annen DWORD-verdi (32-bit). For å gjøre det, bare høyreklikk på det tomme rommet på høyre side, klikk på Ny og velg DWORD-verdi (32-biters).

Deretter nevner du det AccentColorInactive. Nå må du sette en farge på dette. Du trenger HEX-verdien.

Derfor åpner du dette nettstedet og velger en farge. Koden skal se slik ut:

#ffffff

Bare slett hash (#) og bruk resten av koden og legg den til i registerboksen.

Etter at du har satt inn fargekoden, kan du finne den fargen i tittellinjen for inaktive vinduer i Windows 10. Det krever ingen omstart.

Link
Plus
Send
Send
Pin