Skip to main content

Kameleon 4: Tilpassing freeware for automatisk å endre Window tema farger

Kameleon 4: Tilpassing freeware for automatisk å endre Window tema farger

Geoffrey Carr

Chameleon er en gratis programvare som lar deg automatisk endre temaene i Windows og justere aero-innstillingene. Den fjerde oppdateringen av Chameleon legger til mange spennende funksjoner til programvaren. De åtte fargeskjermmodusene lar deg automatisk endre temafargene under åtte forskjellige kriterier. Modiene inkluderer bakgrunnsbilde, skjerm, vindusikon og etc. Alle modi har blitt diskutert i detalj som følger:

Kameleon programvare for Windows

Bakgrunn

Under denne modusen endres temafargene i henhold til skrivebordsbakgrunnen. Programmet henter automatisk fargematchingen med skrivebordsbakgrunnen. Med endringen i skrivebordsbakgrunn er temafargen også endret.

Skjerm

Denne modusen ligner meget på tapetmodus, men i denne modusen velger programmet fargene fra den aktive skjermen i stedet for tapetet.

Programikon

Dette er min favorittmodus, under denne kameleonen får fargen fra ikonet for det aktive programmet og gjelder det for systemtema fargen. Program Ikon-modus gjør perfekte kombinasjoner og programvinduet ser fantastisk ut når de er innstilt på deres ikonfarve.

Tilfeldig

Denne modusen lar deg tilfeldig endre temafarge i et spesifisert intervall, du kan endre tidsintervallet fra innstillingene. Endre intervallet til en mili sekund, og nyt disco-effekten.

Forhold

Denne modusen endrer temafarge i henhold til værforholdene, for eksempel hvis det er solfylt der ute, vil systemfargene skifte til lysegult, og hvis det er dusjen snø, vil temaet automatisk bli endret til hvitt. For å aktivere denne modusen må du skrive inn posisjonen din i innstillingene, eller programmet vil vise resultater for standardplasseringen.

Temperatur

Denne modusen endrer temafarge med temperaturendring, du kan bestemme forskjellige farger for forskjellige temperaturintervaller, for eksempel hvis temperaturen skal være mellom 70 og 79 Fahrenheit fargen vil bli endret til lyse gule eller noe sånt, og igjen for å bruke denne funksjonen må du angi posisjonen din i innstillinger.

Batteri

Denne modusen endrer temafarge, avhengig av gjenværende batteriprosent, dette er en fin funksjon, og den vil holde deg oppdatert om batteristatusen på den bærbare datamaskinen.

Tid

Under denne modusen endres fargene med endring i tid, om morgenen blir fargen endret til lyseblå og om kvelden blir den lysebrun. Du kan alltid redigere disse fargene etter ønske.

Programvaren er unik i sin type og gir deg de beste fargeskiftende funksjonene. En annen forventet funksjon i neste utgivelse vil være Webcam-modusen der Chameleon vil få fargen fra webcam-bildet. Programvaren er fin, enkel å bruke og gratis.

Klikk her å laste ned Chameleon. Det er sikkert å interessere tilpasning entusiaster.

Husk å sikre et systemgjenopprettingspunkt først før du bruker det.

Relaterte innlegg:

  • Windows Live Essentials Offline installatører for alle språk Linker
  • Kameleon: Kjør Malwarebytes på et infisert system
  • Gratis Windows Metro Style Template for Visual Basic brukere
  • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer
  • Microsoft slipper 10 nye temaer for å feire Windows 8.1-utgivelsen

Link
Plus
Send
Send
Pin