Skip to main content

Opswat GEARS: Sikre ditt nettverk på Internett gratis

Opswat GEARS: Sikre ditt nettverk på Internett gratis

Geoffrey Carr

Vi har gravet inn på Internett for å finne personvern og sikkerhetsprodukter som hjelper deg med å forbli trygg på Internett. Alle av oss vet at Internett har en mørk side, og vi alle ønsker å unngå den mørke siden. For å holde seg borte fra den mørke siden bruker vi flere programvare (hvorav noen er dekket på Windows Club). Dette innlegget handler om Ganske bra, som hevder å sikre og hjelpe deg med å administrere dine Internett-tilkoblede nettverksenheter ved hjelp av Cloud (Internett).

Hva er Opswat GEARS

Opswat Gears er en todelt sikkerhetsprogramvare, hvorav en del ligger på datamaskinen din, og den andre delen er det skybaserte dashbordet som lar deg:

  1. Overvåk enhetens sikkerhet
  2. Gjør endringer i standardinnstillingene og
  3. Legg til flere enheter til tjenesten.

Selskapet gjør tre hovedkrav:

  1. Sikre enhetene dine
  2. Oppdag kompromitterte enheter i nettverket ditt og
  3. Oppdag avanserte trusler for eksterne brukere

Komme i gang med Opswat GEARS

Jeg legger til denne delen her da det blir forvirrende hvis du laster ned GEARS uten å opprette en konto. Enhetene dine blir ikke synkronisert, og du vil ikke kunne administrere enheter fra skyen.

Hovedsiden tilbyr både "SIGN UP" og "LAST NED" -alternativ. Jeg anbefaler at du registrerer deg hos firmaet, slik at du får tilgang til GEARS-innstillingene dine og også legger til flere enheter på kontoen. Du kan deretter administrere hver enhet fra skyskonto.

Når du har fullført opprettelsen og aktiveringen av kontoen, går du til dashbordet for å legge til en eller flere enheter. Du kan håndtere opptil 25 enheter gratis. Hvis du trenger flere enheter som skal overvåkes, ta kontakt med deres salgsteam - du må betale.

Når du klikker Legg til enhet på cloud-instrumentpanelet, får du en skjerm som ligner på bildet nedenfor.

Når du klikker på et alternativ, får du en side med muligheten til å laste ned GEARS til Mac eller Windows.

Opswat GEARS Review - The Cloud Dashboard

Her kan du konfigurere hvordan du vil bruke GEARS-programvaren på maskinen din. Du kan legge til enheter og konfigurere dem tilsvarende.

Her er et øyeblikksbilde av hvordan konfigurasjonspanelet vises.

Du kan også sette opp, hvor ofte du ønsker å motta varsler i form av e-post hvis du ikke vil sjekke inn på oversikten igjen og igjen. Denne delen er ganske enkel og selvforklarende.

Sikre nettverket ditt

GEARS tilbyr også sanntidsskanning av prosesser ved hjelp av Metascan Online-teknologi som bruker ca. 40 anti-malware signaturer. Du kan velge hvilken antivirusprogram du skal bruke, og om du skal bruke sanntidsskanning på en enhet ved hjelp av alternativet Konfigurer> Enhetspolitikk> Avanserte trusler. For en ide, se bildet nedenfor.

Opswat GEARS klient på enhetene dine

Hvis du brukte fremgangsmåten ovenfor (dashbordmetode) for å installere GEARS, vil programmet ikke være synlig på datamaskinen (unntatt under Programmer og funksjoner). Du eller administratoren din kan - men - få tilgang til all informasjon fra cloud-instrumentbrettet: ikke bare om den gjeldende enheten, men også om andre enheter du har valgt å overvåke.

Du kan også installere Opswat GEARS klient på datamaskinen uten å opprette en konto. I så fall vil funksjonaliteten bli begrenset, og du forstår kanskje ikke grensesnittet på riktig måte. Jeg prøvde å gjøre det, men konfronterte visse problemer som "oppdateringsdatoer" i anti-viruset og GEARS som ikke matchet problemer. Sikkerhetsdatoen var også feil. Den første skyskonto-metoden er derfor mye bedre, og du får flere alternativer.

Vennligst opprett en konto hvis du vil sjekke ut og bruke Opswat GEARS slik at du kan overvåke opptil 25 enheter gratis.

Du vil kanskje også sjekke ut følgende verktøy fra de samme utviklerne:

  1. Uansett sikkerhetspoengverktøy
  2. Opswat Metascan Client.
Link
Plus
Send
Send
Pin