Skip to main content

Pixel Repair: En fast piksel fixer for å oppdage og fikse fast piksler

Pixel Repair: En fast piksel fixer for å oppdage og fikse fast piksler

Geoffrey Carr

Stakk eller døde piksler på skjermen? De er svært vanlige med leiligheten LCD-skjermer. Vi vil, Pixel Repair er en freeware død fast pixel fixer som kan hjelpe deg med å teste, oppdage og fikse fast og døde piksler på Windows-skjermbildet. Det vant, bringe helt døde, svarte piksler tilbake til livet, men det skal fungere hvis de bare sitter fast på en bestemt farge. Programmet garanterer ikke 100% effektivitet, det kan heller ikke fungere noen ganger og husker at du ikke kan fikse de døde pikslene i stedet, du kan bare fikse pikslene som sitter fast i en bestemt farge.

EN fast piksel sitter fast på en hvilken som helst bestemt farge. Det kan repareres. De fortsetter å motta kraft. EN død piksel er bare død, og er for det meste svart i fargen. De mottar ikke strøm. Det er vanskelig å fikse døde piksler.

Fast piksel fixer

Til å begynne med lar programmet deg oppdage de faste pikslene ved hjelp av en manuell skjermtest, du kan klikke på hvilken som helst farge fra Dead Pixel Locater og fargen vil bli vist på hele skjermen, og du må da manuelt lete etter død eller fast piksler, kan du endre bakgrunnsfarger ved å bruke piltastene fra tastaturet ditt, og når du er ferdig med å finne de døde pikslene, kan du trykke på flukt for å gå tilbake til Pixel Repair. Hvis du ikke finner de døde pikslene, må du se på eksemplene under Dead Pixel Locater.

Hvis du vil reparere de faste bildene, kjører du All-Devices.exe fra de nedlastede filene og kjører deretter videofilen som passer best for enheten.

Den gratis programvaren inkluderer reparasjonsfiler for ikke bare Windows-datamaskiner, men også for andre mobile enheter som Nokia, Blackberry, Android og etc.

Neste kommer fargemodus, i denne modusen kan du blinke forskjellige farger på dataskjermen og se etter eventuelle feil, du kan velge mellom forskjellige sett med farger, og du kan til og med velge hastigheten på de blinkende farger. For å vise hele skjermen Flash må du trykke på F11 og for å gå tilbake til Pixel Repair, må du trykke på F11 igjen.

ADVARSEL: Staar ikke på den prangende skjermen hvis du lider av anfall eller har en familiehistorie av epilepsi.

Programvaren er enkel, men nyttig. Det kan hjelpe deg med å oppdage problemene med datamaskinens skjerm og dermed rette dem. Programvaren er lisensiert under No Nonsense License V3.1, som høres veldig interessant ut, er knyttet til dette lisensen, kan du fritt distribuere programvaren med annen programvare, eller du kan fritt bruke den til personlig eller kommersiell bruk. Det er veldig lik åpen kildekode lisens, men den eneste forskjellen er at denne lisensen ikke gir tilgang til kildekoden til noen av brukeren.

Brukergrensesnittet er pent, enklest å betjene og selve programvaren krever ingen kompliserte konfigurasjoner, det er bare en plugg og spill programvare tilgjengelig i bærbar versjon. Det gjør sin oppgave veldig bra og utfører utrolig.

Pixel Repair gratis nedlasting

Klikk her å laste ned Pixel Repair.

Noen av dere vil kanskje se på Dead Pixel Finder Windows 8 Store App og Pixel Doctor eller IsMyLcdOK for å fikse døde piksler på en LCD-skjerm.

Link
Plus
Send
Send
Pin