Skip to main content

Slik fjerner du lyd når du legger inn videoer til Instagram

Slik fjerner du lyd når du legger inn videoer til Instagram

Geoffrey Carr

Oftere enn ikke, du vil beholde lyden med videoene du legger inn til sosiale medier, men noen ganger gjør du det ikke. Slik fjerner du lyden fra alle videoer du legger til Instagram.

Så jeg har en video som jeg vil sende til Instagram med en fin vinkel som jeg har skutt av å kutte opp noen kryssfiner. Men lyden er ikke noe mer enn den skrikende lyden av bordssagen. Med det i tankene vil jeg fjerne lyden og bare vise videoen.

Heldigvis kan Instagram du gjøre dette, om du vil legge inn videoen til historiene dine, eller bare publisere den som hovedpost på Instagram-siden. Slik gjør du det på begge måter.

Fjerner lyd i Instagram-historier

Når du går til enten å spille inn en video for historien din, eller velg en forhåndsinnspilt video for å legge til en historie, kan du dempe lyden helt.

Når du har tatt opp eller valgt en video fra kamerarullet, trykker du på lydikonet oppe i øverste høyre hjørne.

Lydbølgene på høyttalerikonet forsvinner og erstattes av en "X", noe som betyr at lyden nå er av for den videoen.

Når du har lagt inn videoen, hører ikke viseren noen lyd, og de kan heller ikke deaktivere den fra slutten.

Fjerner lyd i Instagram-innlegg

Prosessen for vanlige Instagram-innlegg ligner på historiene, men litt annerledes. Etter at du har tatt opp en video eller valgt en forhåndsinnspilt en fra telefonens kamerarulle, trykker du på lydikonet øverst på skjermen i midten.

På samme måte som i historier, vil ikonet skifte til en "X", og du får litt popup og sier at lyden er av. På Android har ikonet allerede en "X" i den, men hvis du klikker på den, blir den blå, noe som betyr at lyden er av.

Det er alt der er til det. Dette er et super enkelt tips, men det er nesten skjult i vanlig syn, samlet med andre ikoner og knapper som du nesten aldri vil legge merke til det.

Link
Plus
Send
Send
Pin