Skip to main content

Topp 10 Microsoft Excel tips, triks, opplæringsprogrammer

Topp 10 Microsoft Excel tips, triks, opplæringsprogrammer

Geoffrey Carr

Microsoft Excel-teamet tok til den offisielle Excel-bloggen for å kunngjøre topp 10 favorittinnleggene knyttet til Microsoft Excel. På listen er fem innlegg om Excel 2010, mens de resterende fem er relatert til Excel 2013.

Her er et raskt blikk på de 10 beste Excel-innleggene fra 2012:

Excel 2010 tips

  • Bruke flere kriterier i Excel Oppslag formler - Dette innlegget viser deg hvordan du ser opp en verdi i et bord ved hjelp av mer enn ett kriterium.
  • Slå sammen data fra flere regneark - Hvordan fusjonerer du data fra mange regneark til et hovedark? Du bruker en funksjon som heter Konsolidere.
  • Tricks for å lage dropdown lister som lar deg velge flere elementer - En kontorleder måtte spore lokaler for ansatte og trengte en rullegardinliste som lar henne velge flere navn. Hvis du legger til en veldig enkel VBA-kode i regnearket, ble det lurt. (Inkluderer regneark med VBA-kode.)
  • Tips: Legg til et vannmerke i et Excel-regneark - Trenger du å holde et budsjett hemmelig til det er godkjent av høyere opp? Dette innlegget går deg gjennom å legge til et vannmerke, for eksempel DRAFT eller CONFIDENTIAL til et regneark. (Inkluderer prøvevannmerker.)
  • Våre åtte beste opplæringsprogrammer på Excel-diagrammer - Excel utmerker seg ved knuste tall, men det hjelper deg også med å presentere dem visuelt. Disse åtte innleggene vil vise deg hvordan du lager diagrammer som gjør det enkelt å forstå store mengder data og forhold mellom data. (Inkluderer innlegg for nybegynnere og avanserte brukere.)

Excel 2013 tips

  • Introdusere Excel 2013 - Excel har et vell av muligheter, så noen ganger er det lett å føle seg skremt av alle alternativene. En stor prioritet var å gjøre den generelle opplevelsen renere, slik at du kan dra nytte av Excels kraft: diagrammer som gjør at dataene dine ser bra ut; mer avansert, integrert forretningsinformasjon; tilgang til Excel fra hvor som helst; og den nye Office-applikasjonsmodellen.
  • Excel-knappen - Bringer Excel overalt - Dette er en av de kuleste funksjonene, det gjør deg til en Excel-webanalytiker med ett klikk. Det er data over hele nettet. Når du klikker på Excel-knappen, si når du ser på et enkelt HTML-tabell, blir dataene interaktive, komplett med filtre, betinget formatering, sortering og diagrammer.
  • Excel Web App - Hva er nå tilgjengelig i en nettleser i nærheten av deg? - Vil du vite hva som er nytt i nettleserversjonen av Excel? Les om forbedret ytelse, nye funksjoner, bedre og flere APIer for utviklere, og Regnearkoverensstemmelse og -kontroll.
  • Introduksjon til datamodell og relasjoner i Excel 2013 - Excels nye Data Model and Relationships-funksjoner vil forhåpentligvis endre måten du bruker Excel til dataanalyse for alltid.
  • Flash Fill - Med Flash Fill kan du kaste ut formler. Egentlig. Det genererer faktisk et program, basert på inngangene du gir det, som er optimalt for dine datakrav.

Nå er det en flott samling, lag.

Ta en titt på disse Microsoft Excel tips også.

Link
Plus
Send
Send
Pin