Skip to main content

10 beste Microsoft Word tips, triks, opplæringsprogrammer

10 beste Microsoft Word tips, triks, opplæringsprogrammer

Geoffrey Carr

Microsoft Word er det mest brukte programmet fra Microsoft Office-bunken. Etter hvert som året 2012 ble avsluttet, satte kontorslaget seg ned og spore de viktige innleggene som holdt brukerne opptatt av Microsoft Word og dets tips, triks etc. for ikke å nevne lanseringen av Microsoft Word 2013.

Som et resultat har de utarbeidet en liste over Topp 10 innlegg i 2012 om Microsoft Word; hvorav halvparten dekker Microsoft 2010, mens de resterende handler om den nyeste Word-utgaven, det vil si Microsoft Word 2013.

De ti beste innleggene i 2012 om Microsoft Word er:

Microsoft Word 2013

 1. Vi presenterer Word 2013 Dette innlegget gir en god oversikt over viktige forbedringer, inkludert arbeid med overskrifter og bunntekster, stiler, figurer og revisjonsmerker.
 2. Lås opp PDF-filer med det nye Word Lær mer om hvordan du kutter og limer innhold fra en PDF uten å måtte formatere det på nytt i det nye Word.
 3. Endre stilen din i det nye Word Stilene og de andre formateringsfunksjonene er klumpet sammen for å spare tid på designfanen. Les videre for å få vite mer.
 4. Topp 10 grunner studenter vil elske det nye ordet Tittelen sier "studenter", men dette innlegget er for alle som ønsker at dokumentene skal skille seg ut og få dem ferdig før daggry.
 5. Kommentarer og revisjoner i Word 2013 Tenk deg å bruke revisjonsmerker og legge til kommentarer uten å lage et flerfarget abstrakt maleri. Forbedringer i revisjonsverktøyene gjør det enklere å samarbeide.

Microsoft Word 2010

 1. Tips: Hvordan kutte og lime uten å rote opp formatering Hvorfor blir formatering noen ganger ødelagt når du kutter og limer inn tekst? Og hva er den tingen som vises i slutten av siste setning hver gang du lime inn? Lær om knappen Lim inn alternativ.
 2. Fem innholdsfortegnelser Fem tips om å jobbe med en innholdsfortegnelse i Word, inkludert hvordan du legger til en i begynnelsen av hvert kapittel, legger til eller trekker ut antall nivåer og mer.
 3. Office 15-Minute Webinar: Opprette skjemaer i Word Lær om bruk av skjemaer i Word, inkludert å jobbe med maler, og tilpasse og låse dem.
 4. Guy Kawasaki's Guide til å skrive en forretningsplan Forfatter, influensør og venturekapitalist, @Guy Kawasaki, viser deg hvordan du skriver en effektiv forretningsplan ved hjelp av Microsoft Word. Inkluderer også gratis forretningsplan guide og mal.
 5. Fem enkle måter å bruke Picture Effects på for å redde ho-hum bilder Lær hvordan du kan dra nytte av Words bildeeffekter og få en fotograferingslese samtidig.

Det er noen virkelige tips og triks på å få det beste fra Microsoft Word. Du vil kanskje bokmerke dette!

Relaterte innlegg:

 • Historie og evolusjon av Microsoft Office Software
 • Nye funksjoner i Microsoft Office 2013: Skjermbilder inkludert
 • Komplett liste over hurtigtaster for Windows Live Writer
 • Microsoft Office 2013 | Office 365 utgaver og priser forklart
 • Topp 10 favoritt tips, triks, opplæringsposter om Microsoft Excel

Link
Plus
Send
Send
Pin