Skip to main content

Slik løser du World of Warcraft-feilen BLZBNTAGT00000BB8 raskt

Slik løser du World of Warcraft-feilen BLZBNTAGT00000BB8 raskt

Geoffrey Carr

World of Warcraft er et av de mest populære videospillene på Windows-plattformen, og dette har vært tilfelle i flere år. Spillet er så populært at det klarte å gyte sin egen film, men dessverre viste ikke filmen seg for å være like stor.

Det var ikke en forferdelig film, men det kunne vært mye bedre hvis historien ble fortalt mye bedre, og hvis tegnene ikke var kliché-typen.

Uff! Ser ut som noe brøt. Gi det et nytt skudd.

Med alt flott, er det bundet til å være noen problemer her og der. World of Warcraft er ikke uten sin andel, og som sådan skal vi snakke om en av dem. Det kalles feil BLZBNTAGT00000BB8, og vi mistenker at mange har kommet over det en eller flere ganger.

Bildekilde: eu.battle.net

Feilen har en tendens til å dukke opp når spilleren er invitert til å oppdatere spillet sitt. Når spilleren velger oppdateringsalternativet, oppdager feilen BLZBNTAGT00000BB8, slik at oppdateringen ikke lenger går framover.

Det er et problem som har forårsaket problemer for mange World of Warcraft-spillere over hele verden, og derfor har vi besluttet å fokusere vår innsats på å levere løsninger for å få kontrollen over det.

World of Warcraft feil BLZBNTAGT00000BB8

Det er flere måter å gjøre dette på, men vi skal fokusere på de tre beste alternativene. De første løsning er å deaktivere alle sikkerhetsprogrammer midlertidig på Windows-datamaskinen midlertidig. Du ser, det er mulig for ditt anti-virusprogram å feilaktig identifisere innloggingsmodulen som en sikkerhetstrussel.

Vi anbefaler også å åpne spillet i administratormodus, da det er en av de mange måtene å kvitte seg med visse mindre problemer i et videospill. Vi bør også merke seg at bytte fra en trådløs tilkobling til en trådløs kan forbedre mange ting mye.

Spillere har et annet alternativ til å kjøre Battle.net-reparasjonsverktøyet i et forsøk på å fikse ødelagte eller ellers skadede spillfiler. Videre avinstallerer og installerer du Battle.net-appen en god måte å få dette opp igjen.

La oss snakke om den andre løsningen

Det første spilleren må gjøre her er å åpne Battle.net-appen, og deretter manøvrere til World of Warcraft. Deretter klikker du på Valg for å gå videre. Spilleren må nå velge alternativet som sier Finn i Explorer, og deretter flytte for å åpne datafilen. Spilleren vil da bli pålagt å slette indeksfilen, og deretter gå tilbake til å åpne Battle.net-programvaren igjen.

Herfra går spilleren til Alternativer, klikker på ordene, Skann og reparer, og vent. Det siste trinnet er å lukke programvaren og starte den enda en gang som administrator. Word of Warcraft bør ikke spilles igjen på Windows 10-datamaskinen uten noen åpenbare problemer.

Vent, det er enda et forslag

En annen fiksehue har blitt foreslått på battle.net-fora av Dinnr.

Hvis du fulgte den tidligere reparasjonen, gjenoppretter du slettet Data-mappen og 2 andre i World of Warcraft-mappen.

Nå lukk battle.net og avslutt agent32-prosessen. Gå til C: Program Files (x86) World of Warcraft. Slett eller Flytt .agent og launcher databasefiler til skrivebordet ditt

Deretter går du til C: ProgramData og Slett Battle.net og Blizzard Entertainment-mappen.

Kjør Battle.net og trykk Bla etter spill. Gå nå til C: Program Files (x86) og velg World of Warcraft-mappen. En feil kan vises. Så gå til hvor du flyttet .agent og launcher-filene eller papirkurven og gjenopprett dem eller flytt dem tilbake til World Of Warcraft-mappen.

Det burde fungere nå!

Nå er det bare noen få løsninger som er kjent for å få feil BLZBNTAGT00000BB8 under kontroll. For de som leser akkurat nå som kanskje kjenner til andre rettelser, vennligst del i kommentaren området for andre å se, bare hvis det vi har delt her, ikke klarte å fungere tilsvarende.

Relaterte innlegg:

  • Gratis kortspill og kasino spilleautomater som er morsomme og gratis å spille på Windows PC
  • Windows 10 Problemer og Frysningsproblemer etter oppgradering til ny versjon
  • Topp 10 RPG eller Rollespill for Xbox One
  • Windows Feilkode og Meldingsoppdateringsverktøy
  • Topp 10 Sportspill for Xbox One

Link
Plus
Send
Send
Pin