Skip to main content

Bruk håndbrems til å komprimere store videofiler som skal spilles på din tablet eller telefon

Bruk håndbrems til å komprimere store videofiler som skal spilles på din tablet eller telefon

Geoffrey Carr

Lagringsplass på telefonen eller nettbrettet ditt kommer til en premie, og du kan ikke fylle den opp med en mengde store videofiler. Heldigvis, med håndbrems, kan du krympe store videofiler ned til mindre mer vil passe, og du binge se lenger!

Den enkle sannheten er at enhetens lagring koster en pen penny. Det er ikke fordi det koster mer å produsere, når alt kommer til alt kan du plukke opp et 32 ​​GB micro SD-kort for alt fra $ 15 til $ 25. Men se på en hvilken som helst populær telefonprodusentens minne for enheter, og du ser at lagringsprisene langt overstiger sin virkelige kostnad.

Det er ikke å si at telefon- eller nettbrettminne ikke koster noe å legge til en enhet, og siden den vanligvis loddes på SoC (System on a Chip), er den mer pålitelig, rask og stabil enn din gjennomsnittlige run-of- The-Mill flyttbart lagringsmedium, men kom vi til å være ekte, $ 399 for 128 GB lagringsplass?

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kan skape en fin video konvertering fra en stor plass-hogging-fil, til en mindre telefonvennlig. Sluttresultatet, du kan passe flere ting på enheten, og føler deg bra om å kjøpe den billigere modellen med mindre lagringskapasitet.

Håndbrems og alle de forhåndsinnstilte

Vi har nylig dekket hvordan du konverterer en enkelt .MKV-fil til en mer plattformkompatibel .MP4. Vi gjorde ikke noe forsøk på å krympe filen eller endre noen av håndbremsens innstillinger.

Hvis du leser denne artikkelen, har du kanskje lagt merke til at vi ikke nevnte noe om alle forhåndsinnstillingene som fremheves på håndbrems hovedvindu.

Det er ikke vanskelig å finne ut at disse forhåndsinnstillingene lar deg raskt konfigurere håndbremsen til å kryptere dine eksisterende store videofiler, til noe som er bedre egnet for enheten din.

Krymping av filer ned til størrelse

Så, la oss først velge filen vi ønsker å redusere og komme i gang. Filen vi har valgt i dag er en .MKV-fil, rundt tjueen minutter lang, og veier inn på litt over 220 MB.

Først klikker vi på "Kilde" -knappen på håndbremsen, og deretter "Åpne fil".

Velg filen i spørsmålet i File Explorer-vinduet, og klikk på "Åpne".

Nå, hvilken enhet konverterer vi dette til? Det er bare ni valg under Forhåndsinnstillinger for enheter, men de er noen av de mest populære plattformene der ute. For denne demonstrasjonen skal vi bare velge forhåndsinnstillingen "iPhone og iPod touch". Håndbremsen vil fortsette og gjøre de nødvendige endringene i utgangsinnstillingene.

Med alt konfigurert og klar til å gå, klikker du på "Bla gjennom" og velger plasseringen for destinasjonen. Gi den nye filen et passende navn, og klikk "Lagre".

Med vår valgte fil, vår forhåndsinnstilte valgte og vår destinasjon plukket og oppkalt, vil vi fortsette og klikke på den grønne "Start" -knappen på den øverste raden.

Håndbremsen starter nå transkodingsprosessen. Avhengig av hastigheten på datamaskinen og størrelsen på filen, kan dette ta alt fra noen få minutter til noen få timer. Du kan få en ide om hvor lenge det vil ta seg ved å sjekke bunnen av Handbrake-applikasjonen. Det vil gi deg viktig statusinformasjon om fremdriften av jobben din.

Som vi kan se, vil denne jobben ta omtrent tretti minutter, så vi kan gjøre andre ting. Husk imidlertid at hvis du bruker datamaskinen til andre oppgaver mens du transkodiger en fil, kan det forlenge tiden det tar å fullføre.

Vår jobb er ferdig, og vi høyreklikker på vår nye fil. Utmerket nyheter, vi har klart å lagre over 120 MB!

Hvis vi kan gjøre det med en fil, tenk bare på hvor mye plass du vil spare spredt over flere eller flere dusin filer.

Alt du trenger å gjøre nå, er å overføre filen eller filene til enheten din. Hvis du bruker en iPhone eller iPad, kan du bruke iTunes. Hvis du bruker en Android-enhet, anbefaler vi "Send til" -metoden som er beskrevet her.

Så, der har du det! Vi håper dette hjelper deg med å tilpasse flere filer til telefonen eller nettbrettet ditt lille lagringsplass. Gi oss beskjed hvis du bruker Handbrake eller en annen metode for å krympe videofiler ved å snakke opp i vårt diskusjonsforum.

Link
Plus
Send
Send
Pin