Skip to main content

Nestkameraer er Useless Uten et Nest Aware Abonnement

Nestkameraer er Useless Uten et Nest Aware Abonnement

Geoffrey Carr

De fleste Wi-Fi kameraer og video dørklokker tilbyr et betalt abonnement som kommer med flere funksjoner, men tilbyr også et gratis nivå som fungerer godt nok for mest mulig bruk. Det er imidlertid ikke tilfelle med Nest-kameraer i det hele tatt. Du trenger ganske mye et Nest Aware-abonnement.

Nests betalte abonnementsnivå kalles Nest Aware, og det starter på $ 5 per måned (eller $ 50 per år). Det gir deg en fem-dagers videohistorikk, 24/7 kontinuerlig opptaksmuligheter, og noen andre nyttige funksjoner. Mens det er en gratis tier, og du kan bli fristet, prøv å komme deg unna med å bruke den. Den dårlige nyheten er at gratis tier gjør Nest-kameraer ganske ubrukelige.

Det er ingen videoopptak i det hele tatt

Selv på gratis nivå, kan du få live video når du vil. Så, hvis noen ringer dørklokken din og du vil se hvem den er uten å gå til døren, kan du skyte opp Nest-appen og se en levende visning av Nest Hello. Og det er en viktig funksjon.

Men vi ville hevde at en like viktig funksjon for alle Wi-Fi-kameraer eller video-dørklokkene er at den registrerer video av hvilken som helst oppdaget bevegelse, slik at du kan se hva du savnet. Imidlertid har det gratis tieret på Nest-kameraer akkurat null videoopptaksmuligheter.

I stedet får du hva Nest kaller "øyeblikksbilder" som bare tar et stillbilde når en person eller generell bevegelse oppdages. I noen tilfeller fungerer det greit, men det meste fanger det ikke hva det skal.

Snapshots er bare holdt i tre timer

Og hvis du tenker på statiske bildesnaps, kan det være bra nok, det neste problemet i kø er at Nests gratis nivå bare holder dem i tre misse timer.

Det er ikke engang nok tid. Selv en 12-timers vent kan være nyttig, men tre timer er bare ikke veldig nyttig. Det betyr at du ikke engang kan gå for en hel dag med jobb, og så sjekk opp på fanget bevegelse når du kommer hjem. Glem å ta en ferie. Hvis du ikke sjekker telefonen hver tredje time, kan du ikke se hvem eller hva ditt Nest-kamera er tatt.

Du mottar fortsatt grunnleggende varsler, men det handler om det

Den gode nyheten er at du fortsatt mottar varsler og varsler når en person eller bevegelse oppdages, men alle andre funksjoner som er annonsert for Nest-kameraer, er omfattet av Nest Aware-abonnementet.

Ansiktsgjenkjenning, Aktivitetssoner, og opprettelsen av klipp og tidsplaner er alle Nest Aware-funksjoner som du må betale for. Selvfølgelig er disse spesifikke funksjonene ikke et absolutt must eller noe, men de er det som skiller Nest-kameraer fra konkurransen.

På slutten, forvent å betale mer enn kameraets prislapp

Alt kommer med et betalt abonnementsalternativ i disse dager, til det punktet etter at du har betalt noen upfront-kostnader, betaler du fortsatt en liten avgift hver måned eller hvert år.

Som jeg sa tidligere, er gratis tier på enkelte produkter faktisk helt greit for mange mennesker. Dette er imidlertid ikke tilfelle for Nest-kameraer. Hvis du engang tenker på å få et Nest-kamera av noe slag, vil du også faktorere kontinuerlige driftskostnader for kameraet.

Hvis du for eksempel planlegger å ta tak i en Nest Cam IQ, krever kameraets viktigste store funksjon (det vil si grunnen til at du kjøper det bestemte kameraet i utgangspunktet) et Nest Aware-abonnement. I så fall er du ganske mye pålagt å betale for et abonnement for å dra nytte av "IQ" -delen. Ellers har du det bedre med en vanlig Nest Cam.

Link
Plus
Send
Send
Pin