Skip to main content

Slik redigerer du Minecraft World In-Game og On-the-Fly med WorldEdit

Slik redigerer du Minecraft World In-Game og On-the-Fly med WorldEdit

Geoffrey Carr

Mens Minecrafts primære strekk er å bygge, er det noen oppgaver som er ganske kjedelige og praktisk talt be om en kopi og lim inn knapp. WorldEditer den knappen (og så mye mer). Les videre når vi viser deg hvordan du kan overbelaste bygningen din med en editor i spillet som gir deg redigeringsverktøy som gjør Minecraft-verdenen til et lerret.

Hvorfor bruke WorldEdit?

Du kan alltid redigere Minecraft-kartet (konstruksjon og ødeleggelse er den grunnleggende forutsetningen til spillet), men de grunnleggende verktøyene i spillet gjør store endringer svært tidkrevende. Å flytte et helt fjell eller grave en kanal mellom hav kan ta uker med sanntidspenning. I dag tar vi en titt på in-game mods som gir deg gud-lignende byggemakter som gjør fjellet flytte inn i et enkelt prosjekt.

Hvorfor vil du bruke denne opplæringen? Fordi noen ting i Minecraft er bare for agonizingly kjedelige å håndtere den gammeldags måten, spesielt når det er en bedre måte.

Ta for eksempel måten vann oppfører seg i Minecraft. I den virkelige verden hvis du har en dam ved siden av en elv, og du vil knytte de to, så griser du bare en kanal mellom de to kroppene av vann og fysikk gjør resten (forutsatt at vannkroppene ligger på en jevn høyde, vann strømmer bare mellom de to og nivåene av).

I Minecraft skjer alle slags rare ting i samme scenario. Hvis kanalen din er mer enn noen få kvartaler lang, for eksempel, vannet fra dammen vil vannet falle inn i kanalen, vil vannet fra elven fossle inn i kanalen, men de to vannkroppene vil ikke jevne seg og fusjonere sammen som ekte kropper av vann.

En redigeringspakke i spillet lar deg raskt rette irriterende quirks som dette og så mye mer. Se på hovedbildet for denne opplæringen for et eksempel på en annen oppgave som ville være vanvittig kjedelig. I skjermbildet har vi innkapslet en høy hytte i en gigantisk hul ellipsoid av glass. Hvor mye tid det ville ta for å få det perfekt for hånden (beregne det, kartlegge de lagene som trengs, og deretter plassere alle glassblokkene) vil trolig ta dager. Ved å bruke en enkel enlinjekommando klarte vi å skape formen på et par sekunder (og like raskt fjerne det når vi hadde snappet bildet).

Med det i tankene, la oss se på hvordan vi kan legge til redigeringsverktøy til Minecraft som gir oss mulighet til å bruke mer tidbygging og ha det gøy, og mindre tid gjør kjedelige oppgaver som å prøve å nivåere og fylle en kanal.

Installere WorldEdit

WorldEdit kommer i flere smaker. Du kan installere den via Forge for Minecraft 1.6.4. og du kan installere den via LiteLoader eller Forge for Minecraft 1.7.2 og 1.7.10. Installasjon er like enkelt som å sette riktig litemod eller jar-fil i din instans eller server / mods / mappe.

I lys av det, i stedet for å gå over prosessen igjen (som prosessen er den samme som alle andre mods), vil vi oppfordre deg til å ta den riktige filen for Minecraft versjon nummer og deretter følge med vår Minecraft modding opplæring her.

Bruke WorldEdit

Når du har lagt til World Edit til ditt enkeltspillerspill eller til serveren din, er det på tide å få hendene skitne. Før vi gjør det, la oss imidlertid forsikre deg om at WorldEdit skal ta litt studier for å virkelig mestre. Det er sannsynligvis det mest komplekse modet du har brukt til dato, og det er betydelig kraftigere (og kommandoen lastet) enn din typiske Minecraft byggopplevelse.

Det er en enorm mengde som skjer under WorldEdit's hette, og du kan bruke den til så mange forskjellige oppgaver. Vi har ikke plass til å se på alt det kan, men vi kan ta en titt på de oppgavene som nye World Edit-brukere ønsker å hoppe rett inn i.

Kopiering og liming

La oss se på en veldig enkel brukstilstand for å få føttene våte. Husk det par Mooshroom-øyene vi fant i vår AMIDST opplæring? La oss si at vi hadde den galne ideen om å bygge en gigantisk bro mellom dem for å forene Mooshroom-flokkene. Alle som har spilt noe Minecraft vet nøyaktig hvor kjedelig å bygge en bro, spesielt en detaljert, over et span av hundrevis av vannblokker ville være.

Ville det ikke vært fint å bare kopiere og lime inn en del av broen som om vi bruker klonstempelverktøyet i Photoshop? Med WorldEdit kan vi enkelt gjøre det. Her er vår startsegment, vi bygde den første broen av broen slik at vi kan klone den og gjenbruke den.

Det neste trinnet er å aktivere et av de enkleste verktøyene som finnes i WorldEdit: staven. Vegggen lar oss velge fysiske mellomrom ved å velge hjørner av plassen (øverst til høyre og nedre venstre) vi ønsker å redigere.

Trykk "T" for å trekke spillkonsollen opp og skriv "// wand". Du finner deg selv en treøkse (aka staven) med skjerm instruksjoner som forteller deg å venstre-klikk på første hjørne og høyreklikk på det andre hjørnet. De kaller dem "pos" (kort for posisjon), men det er lettere å tenke på det når det gjelder hjørner av et rektangulært eller kubeformet utvalg.

Når du har valgt objektet, er det på tide å kopiere det.Nå, før vi faktisk kopierer det, må du forstå en viktig ting om kopiere / lime-funksjonen i WorldEdit. Når du kopierer noe WorldEdit, husker den retningen til kroppen din til objektet. Så hvis du kopierer et hus du står på toppen av, når du limer det huset, vil det dukke opp under kroppen din akkurat som du ble plassert når du stod på den under kopieringsprosessen.

For å gjøre livet mye lettere, ta deg tid til å se på objektet du jobber med, og velg en posisjon som gjør det enklest å raskt lime inn og jobbe med det. Ved kopiering av en bro er det smarte å gjøre på broen ett segment tilbake fra segmentet du ønsker å kopiere. På denne måten kan du stå på den eksisterende broen og slippe inn segmentet etter segmentet, samtidig som du holder ting nøye justert.

Bruk "// copy" og "// paste" kommandoer til å fortsette. Hvis du skruer opp en lim, ikke panikk, kan du angre det med kommandoen "// undo".

Slik ser broen ut med noen avsnittspunkter klistret:

Med ikke mer enn et minutt eller så ekstra innsats, her er hvordan det ser ut til å strekkes alle veien til den andre øya. Vi er litt bekymret for at Mooshrooms faktisk ikke får konseptet til broen, men vi er sikker på at de vil plukke opp det til slutt.

Før vi forlater brobyggingen vår veiledning, vil vi understreke at det er en enda bedre måte å gjøre det vi nettopp gjorde. Poenget med å kopiere og lime alle disse brosegmentene var å få deg komfortabel ved hjelp av verktøyene og feste brikkene opp. I fremtiden kan du bruke // stack-kommandoen til å raskt bygge en bro, vegg eller annen gjentakende form så lenge du vil.

Feste vann og lava

Husk vårt tidligere eksempel på hva en smertevann kan være i Minecraft? Det oppfører seg ikke slik måten vann skal oppføre seg i henhold til fysikkens lover. Snarere enn å kaste bort en time eller mer, prøver å få Minecraft vann til å gjøre hva Minecraft vann bør gjør det, kan du bare bruke WorldEdit til å reparere strømmer og bassenger.

På samme måte som vi tidligere beskrev, er vannet feil. Vi gravd en kanal fra en liten dam på ol 'Mooshroom Island til havet og vannet på begge sider forvandlet til små baby fosser og klarte ikke å møte i midten. Vi vet alle at det ikke er hvordan vann fungerer, ikke en bit. Heldigvis er det et kommandosett i World Edit for å fikse det.

Den magiske kommandoen vi ønsker er "// fixwater [radius]"; lava-ekvivalenten er "// fixlava". For å utføre kommandoen, gå til kroppen av vann eller lava du ønsker å reparere og stå på kysten. Dette betyr at du står rett på kanten av en blokk som er nivå med vannoverflaten; Stå opp for høy eller for lav vil skape utilsiktede resultater.

Mens du står rett på kysten av din uhyrlige vannkilde, trekk konsollkommandoen ned og skriv inn vannrettkommandoen med [radius] -delen omtrent den avstanden du vil fikse vannet. Ikke bekymre deg hvis du går litt for langt, vil vannet ikke oversvømme over den motsatte kysten, det vil forbli i depresjonen du forsøker å reparere. En liten kommando som tar to sekunder å skrive, og du har deg selv en skikkelig kanal.

De kraftige kommandoene i WorldEdit kan også brukes til noen gode gammeldags slap-dash anarki også. Dør for å vite hva som skjer når du // fixwater utenfor de vanlige grensene til strandlinjen?

Skue. Her er det fantastiske rotet du kan opprette hvis du bruker // fixwater kommandoen på en foss.

Uansett hvilken radius du spesifiserer er vannet skudd ut som et bord og hælder ned (dette er grunnen til at // / undo kommandoen finnes).

Mens vi snakker om problemene med å håndtere væsker i Minecraft, la oss ikke overse // drain kommandoen. La oss si at du bygger en kanal og deretter bestemmer deg for å tømme alt vannet ut av den tilkoblede dammen - ikke noe problem.

Bygg en mur av blokker som skiller den store vannkanten (havet) fra den lille kroppen av vann (dammen) og bare står på stranden av dammen (vekk fra større vannkilde hvis man er til stede). Skriv "// drain" og med null innsats vil hele dammen være tørr som et ben.


Mens vi foretrekker å redigere våre verdenskart mens vi er i spillet, er det noe å si om hastigheten og effektiviteten ved å bruke en ekstern kartredigerer for å virkelig rive i et kart og gjøre noen seriøse redigeringer. Bevæpnet med WorldEdit kan du raskt endre din verden uten å få en håndleddskade eller tilbringe timer med å hale bøtter med vann.

Link
Plus
Send
Send
Pin