Skip to main content

Last ned Implementering av Windows XP-modushåndboken fra Microsoft

Last ned Implementering av Windows XP-modushåndboken fra Microsoft

Geoffrey Carr

Windows XP-modus er en ny fordel med Windows 7 Professional, Enterprise og Ultimate. Det hjelper små og mellomstore bedrifter å oppgradere til Windows 7 ved å tilby et virtuelt Windows XP-miljø der de kan kjøre mange Windows XP-kompatible forretnings- og produktivitetsapplikasjoner.

Denne veiledningen fra Microsoft beskriver hvordan du tilpasser og distribuerer Windows XP-modus i små og mellomstore bedrifter. Det er ikke en veiledning for Windows Virtual PC eller Windows XP Mode.

Implementering av Windows XP-modus innebærer to komponenter, som begge er fordeler med Windows 7:

• Windows Virtual PC. Windows Virtual PC er en virtualiseringsløsning fra Microsoft som er tilgjengelig som en Windows 7-oppdateringsfil (.msu). Du må installere oppdateringen til Windows Virtual PC til hver datamaskin du vil bruke Windows XP Mode på. Du kan injisere oppdateringen i Windows 7-bildene dine.

• Windows XP-modus. Windows XP-modus er den virtuelle maskinen (VM) som kjører Windows XP Professional med Service Pack 3 (SP3). Microsoft gir Windows XP-modus som en eksekverbar (exe) -fil. Du kan distribuere Windows XP-modus uten å tilpasse den ved å installere .exe-filen. Du kan også installere Windows XP-modus på en lab-datamaskin, tilpasse den, og deretter distribuere VM til hver datamaskin.

Gå til nedlastingsside.

Windows XP-modus IT-profesjonell distribusjonsoversikt kan også interessere deg.

Relaterte innlegg:

  • Ultimate Windows Tweaker 3 for Windows 8
  • Guide til nettverk i Windows Server 2008 og 2008R2 for IT Pros
  • Arbeider med Windows XP-modus for Windows 7
  • Distribuere systembilder til flere datamaskiner ved hjelp av AOMEI Image Deploy Free
  • Last ned Implementering av Windows 7 Essential Guide fra Microsoft

Link
Plus
Send
Send
Pin