Skip to main content

Twimbow: Administrer din Twitter med et fargerikt sosialt mediepanel

Twimbow: Administrer din Twitter med et fargerikt sosialt mediepanel

Geoffrey Carr

Farger gjør ting lettere å skille mellom. Med denne ideen har noen utviklere kommet opp med en vakker og fargerik nettklient for Twitter - Twimbow. Det er et webprogram som har som mål å forbedre din Twitter erfaring med farger, noe som gjør det lettere å overvåke personene du følger.

Den bruker den nyeste teknologien tilgjengelig, et raskt grensesnitt bygget av HTML5, CSS3 og kjerne laget i PHP. En Node.js server administrerer live-tilkoblinger. Søknaden ved siden av å bare legge til farger i tweets, gjør det mulig å samhandle med venner, filtrere grupper, skille mellom ulike typer meldinger og fange viktige tweet blant de andre.

Før du begynner, må du fylle ut noen få detaljer ved hjelp av din Google eller Yahoo! Konto, viktig for å registrere deg. Å gjøre det tillater appen å jobbe med Twitter-kontoen din.

Twimbow legger automatisk til farger til tweets og viser dem. Hovedskjermbildet er delt inn i tre hovedkolonner:

  1. Personlig Buzz (dine tweets, @ svar og DMs)
  2. Hjem Buzz (din viktigste Twitter-strøm)
  3. Søke

Tidligere var Twinbow i privat beta og krevde en invitasjon til tilgang, men den er nå åpen for alle.

Nøkkelegenskaper:

  • Identifiserer hver interaksjon med forskjellige farger
  • Evne til å legge til Gmail som fargede etiketter, fargekoder dine venner og tilhenger
  • Alternativ for å dele favorittlåtene dine med vennene dine (bare søk etter en sang ved å gå til den integrerte musikkspilleren og klikk på "Del").
  • Planlegger innleggene dine
  • Livlig grensesnitt

Programmet kan også tilpasses, og du kan opprette filtre for å fjerne tweets som inneholder søkeord fra tidslinjen og lister. Twimbow tilbyr ingen grense for antall filtre du vil opprette. Det fungerer også fint på Windows 7 også.

Twimbow Oppsettet er bra, ideelt for små skjermer og leveres med en stabel med nye funksjoner. I alt er det en ideell nettapp for noen som er på utkikk etter en måte å holde sin Twitter-strøm organisert med fargekoordinater.

Link
Plus
Send
Send
Pin