Skip to main content

Bevissthet vil hjelpe datamaskinbrukere til å redusere helseproblemer

Bevissthet vil hjelpe datamaskinbrukere til å redusere helseproblemer

Geoffrey Carr

Langvarig sitte foran datamaskinen i arbeidstiden kan få alvorlige effekter på helsen din. Tallrike studier har påpekt alvorlige helserisiko for å sitte hele dagen. For eksempel, så snart du sitter, slår den elektriske aktiviteten i beinet seg av og enzymer som hjelper til med å bryte ned matfallet, faller 90%. Så menneskekroppen er ikke bare bygget for å sitte hele dagen på et skrivebord. Det betyr ikke at du må vedta et stående skrivebord. En enkel pause på 5 minutter sammen med noen strekkbevegelser kan hjelpe deg med å unngå slike helserisiko. bevissthet er en enkel applikasjon for Windows PC som hjelper deg å bli oppmerksom på tid brukt på datamaskinen og ta en mye nødvendig pause.

Bevissthet for Windows 10

Bevissthet er en enkel applikasjon for å hjelpe datamaskinbrukere til å bli mer oppmerksomme på tid brukt på datamaskinen ved å spille den beroligende lyden av en tibetansk sangskål for å markere hver time med kontinuerlig datamaskinbruk. Den geniale applikasjonen viser også hvor lenge du har brukt datamaskinen uten pause i menylinjen.

Funksjonen verdt å merke seg om appen er at den aldri vil nagle deg eller tvinge deg til å slutte å bruke datamaskinen. Bare spill en lyd som minner deg om å ta en kort pause når du er klar.

Who knew, the wind chimes that were utilised for decoration for thousand of years, producing a musical sound by which visitors announced their presence could also be put to such a use. The tones and vibrations of the chime will calm your mind, soothe your nerves as well as discharge the stress that would have built up over long working hours.

Verktøyet er tilgjengelig her for nedlasting.

I likhet med kroppen din trenger øynene dine også et øyeblikk fra å stirre på dataskjermen, da overbruk av datamaskiner kan forårsake noen alvorlige problemer som skoliose, synproblemer og mer. Pause4Relax er et enkelt program som kan hjelpe deg med å bekjempe øyeskader lenger framover.

Bortsett fra dette, kan andre programmer som kan bidra til å redusere stress ved å minne om at du tar en kort pause med jevne mellomrom, Breaker og Workrave.

Les nå: 5 helseproblemer hver over 40 datamaskin bruker bør være oppmerksom på!

Link
Plus
Send
Send
Pin