Skip to main content

Stopp Google Play Legge til ikoner på startskjermbildet for installerte apper

Stopp Google Play Legge til ikoner på startskjermbildet for installerte apper

Geoffrey Carr

Når du installerer en app i Google Play-butikken, legges et snarveisikon automatisk til startskjermbildet. Dette kan være nyttig, noe som gjør det enklere å finne appen når den er installert. Du kan imidlertid ikke ha nye snarveier lagt til på startskjermbildet.

Hvis du ikke vil ha snarveier automatisk lagt til på startskjermbildet, kan du endre en innstilling i Play-butikken for å slå denne funksjonen av. For å gjøre det, berør Play-ikonet.

Trykk på menyknappen øverst til venstre på Play Store-skjermbildet.

Trykk på "Innstillinger" i rullegardinmenyen.

I delen "Generelt" på skjermbildet "Innstillinger" berører du avkrysningsboksen "Legg til ikon til startskjerm", så det er ingen merketrykk i boksen. Hvis du vil gå tilbake til Play-butikken for å installere apper, trykker du på "Back" -knappen en gang for å gå tilbake til Play Store-menyen og igjen for å lukke menyen. Eller bruk «Hjem» -knappen på enheten for å gå tilbake til startskjermbildet.

Nå, når du installerer en app, må du gå inn i App-skuffen for å åpne appen. Hvis du forandrer deg og vil at Play-butikken automatisk lager snarveier på startskjermbildet, slår du bare av på «Legg til ikon til startskjerm» i boksen igjen.

Link
Plus
Send
Send
Pin