Skip to main content

Slik åpner du Apple Keynote (.key) -filen i PowerPoint på Windows 10

Slik åpner du Apple Keynote (.key) -filen i PowerPoint på Windows 10

Geoffrey Carr

Apple Mac har den innebygde Keynote som lar Mac-brukere lage presentasjoner. Disse filene er lagret i .key filformat. Microsoft Office for Mac er også et alternativ der brukere kan lage presentasjoner ved hjelp av PowerPoint for Mac. Disse filene lagres i .pptx filformat. Nå, hvis du lager en presentasjon i Keynote, og du vil åpne den på Windows 10-datamaskinen, blir ikke .key formatet støttet. Du må konvertere formatet til en som vil bli gjenkjent av Windows-operativsystemet. For å gjøre dette kan du gjøre bruk av gratis online filformat omformer verktøy som Zamzar, FileConcert og - eller du kan bruke Keynote Tool. La oss se hvordan du kan Åpne .key-filer i PowerPoint på en Windows-datamaskin.

Åpne Keynote (.key) -filen i PowerPoint

Som .pages og .numbers-fil, er det to forskjellige måter å konvertere .key-fil til .pptx eller .ppt på Mac og Windows. For det første kan du bruke det innebygde verktøyet til Mac aka .key-filgeneratoren, dvs. Keynote. For det andre kan du bruke en online filkonverter til å konvertere .key-fil til .pptx.

Online Keynote filformat omformere

Det er to veldig nyttige online filomformere kalt Zamzar og Cloudconvert som kan konvertere .key til .pptx filformat i løpet av øyeblikkene.

For å komme i gang med Zamzar, gå over til den offisielle nettsiden, velg kildefilen din (.key-fil), velg pptx fra rullegardinmenyen for utdataformat, skriv inn epost-IDen din og klikk på Konvertere knapp.

Du vil få en nedlastingskobling i din e-postboks. Klikk på den for å laste ned filen.

For å bruke Cloudconvert gå til denne nettsiden, velg filen, velg utdata filformat og trykk på Start Konverteringen knapp.

Det er det! Etter det får du nedlastingsalternativet på skjermen.

Bruke Keynote verktøy for Mac

Dette er veldig enkelt. Først fullfør redigering av .key-filen på din Mac-datamaskin. Deretter må du eksportere filen til .pptx eller .ppt (for den eldre versjonen av PowerPoint). For å gjøre dette, gå til File> Export to> PowerPoint.

Som standard velger den .pptx filformat. Men hvis du vil konvertere den til PPT, kan du utvide Avanserte instillinger og velg .ppt fra rullegardinmenyen og lagre den på ønsket sted.

Du kan også konvertere den til PDF. I dette tilfellet kan det hende at noen animasjoner ikke fungerer, og kvaliteten kan reduseres.

Disse innleggene kan også interessere deg:

  • Konverter og åpne Apple Numbers-fil i Excel
  • Konverter og åpne Sider-fil i Word.

Relaterte innlegg:

  • Zamzar konverterer filer til forskjellige formater uten å laste ned programvare
  • Slik konverterer du PowerPoint-presentasjon til video
  • Gratis verktøy for å konvertere WebP til PNG online
  • Lag PowerPoint Slides Time Management enkelt med PowerPoint Timeline Control
  • Hvordan konvertere og åpne Apple Numbers-fil i Excel på Windows PC

Link
Plus
Send
Send
Pin