Skip to main content

Topp 10 RPG eller Rollespill for Xbox One

Topp 10 RPG eller Rollespill for Xbox One

Geoffrey Carr

Tilbake i 2016 var det mange spekulasjoner som Japanske RPG spill ville finne en base med Xbox, og at mange japanske selskaper ville frigjøre spill laget for systemet. Men det skjedde ikke. Derimot, Xb0x har fortsatt mye vest produsert RPG spill og noen få japanske seg også. La oss ta en titt på dem.

RPG spill for Xbox One

Rollespill er spill der spilleren forutsetter rollen som et tegn i spillet. Handlingene av karakteren er bundet til visse regler. RPG spill kan eller ikke har en typisk historie, men suksess eller fiasko i spillet helt avhenger av spilleren.

1] Stjernehavet: Than siste hope

Dette spillet har et av de mest overlegne kampsystemene i forhold til andre japanske RPG-spill. Historien rundt spillet er imidlertid gjennomsnittlig, og stemmen og skuespillet ble mislikt av mange brukere. Tegnene er påvirket av anime. Dermed vil du vite hva du kan forvente hvis du har sett japanske anime tegneserier.

Spillspillet og grafikken er ganske enkelt fantastisk. Den beste delen er at spillet nesten aldri slutter. Den har mange ekstra fangehuller som venter på å bli utforsket.

2] mørke sjeler

Ja, det er vanskelig. Det er vanskelig å lære og begynne å vinne spillet, la være alene å mestre det. Men samtidig er Dark Souls fantastisk utfordrende og givende. Det er et hardcore RPG-spill, noe som bare vil interessere sanne fans. Selv om det er litt vanskelig å forstå i begynnelsen, er spillet ganske fint. Nytt utstyr, en ny vista og en tøff fiende, legger alle til spenningen i RPG-spillet.

Spillet belønner spilleren så mye som det tester ham. Selv om den andre versjonen av spillet Dark Souls 2 er godt i markedet, har originalen sitt eget uslåelige rykte.

3] Nier

Beskrevet som et vanskelig spill av mange, kan Nier kanskje ikke være best med noen av funksjonene sine, men har mange andre ting som kompenserer for det samme. Noen av funksjonene er så fantastiske at du bare vil elske spillet til tross for alle sine kjente feil.

Spillets USP er den utrolige historien. Til tross for den lille arenaen å utforske i spillet, kan ingen spiller noensinne føle seg lei av det, takket være den fantastiske historien og de store tegnene. Dette spillet har ganske potensial til å bli tidløs med tiden. Det vil bli husket av spillerne år senere. Nier kan rett og slett ikke anbefales nok. Det fantastiske spillet er et must for spillelskere.

4] Diablo 3

Mer populært for sin PC-versjon, Xbox-versjonen av Diable 3, er kongen av action-RPG-bransjen det beste utvalget av spillet. Med en morsom kamp og strålende kontroller, klarer dette spillet aldri å skape et inntrykk på gameren.

Diablo 3 innebærer å samle hauger av loot, noe som er vanedannende for veteran-RPG-spillere. Men enda mer fantastisk er å spille dette actionfylte spillet i et lokalt kooperativ.

Da det var bare et PC-spill, hadde det noe blandet rykte. Mest likte det, mange gjorde det ikke. Men det samme gjelder ikke for Xbox-versjonen. De har lagt til noen funksjonalitet som samtidig bringer spillet til konsollen, hvorav den ene er "Ultimate Evil Edition" av RPG.

5] Lost Odyssey

Hvordan kan man glemme denne bokstavelige perlen av Xbox 360? Lost Odyssey er mye bedre enn Final Fantasy versjoner av denne generasjonen. Historien, spillingen, tegnene og engasjementet. Det er rett og slett fantastisk, bare uforlignelig. Mens fokuset, vil USP av spillet alltid være sin historie, noe som drar sine gode gamle elskere for å kjøpe Xbox-versjonen, spillet er ikke mindre utfordrende. I nyere versjon har den blitt forbedret, og det legges til nye funksjoner.

Lost Odyssey score over de fleste japanske RPG-spill og sannsynligvis over alle meny-drevne RPG-spill. Hvis du allerede var en fan, ville du vite hvorfor å gå for det. Og hvis du ikke har spilt det ennå, er dette nok den beste tiden å starte.

6] Borderlands 2

Forkledd som en open world shooter, er Borderlands 2 et loot-RPG-spill. Selv om det høres rart, fungerer spillet i seg selv ganske bra. Spillerne klager på at RPG-spillet lags med sin skyting, men tegnet oppbygging, historien og spillingen er ganske enkelt fantastisk. Du kan fortsette å spille dette overlegen RPG spillet i flere timer uten å bli kjedelig.

7] Masseffekt 2

Hvis spørsmålet er hvorfor vi valgte den andre delen av Mass Effect-serien, forlater både den første og den tredje, bør jeg klargjøre at alle 3 spillene er gode. Men du kan ikke bare sammenligne med Mass Effect 2. Det er best i sin klasse.

Sci-fi-spillets historie dreier seg om en plan for å redde hele menneskeheten fra utryddelse. Grafikken er fantastisk, musikken styrer, og spillet har en av de beste castene i den vestlige RPG-bransjen.

8] Skyrim

Skyrim trenger ingen introduksjon. En av de mest diskuterte spillene noensinne, denne forbedrede versjonen av Elder Scrolls IV: Oblivion, vellykker det velkjent spillets rykte mens du pakker deg med flere og bedre funksjoner.

Skyrims verden har alt fra store landskap til omhyggelig utformede ruiner. Den utmerkede lyden og grafikken legger til RPG-spillets appell.

9] Fallout 3

Spillet av Fallout 3 innebærer et kjernefysisk ødemark, og mens historien ikke er den beste i sin klasse, har spillet så mye at du ikke ville være i stand til å forlate spillet for hele langdagen. RPG-spillet ser ut til å aldri ende opp med så mye å utforske, så mye å gjøre med det.

I stedet for å utforske videre, er det neste versjon New Vegas er enda bedre.

10] Tales of Vesperia

Tales of Vesperia er kanskje det beste av de japanske RPG-spillene. Den har utmerket spillspill og en fantastisk kamphistorie. Musikken er også fint. Den følger med noen nye forbedrede funksjoner. Utviklerne har prøvd sitt beste for å designe det på en slik måte at spilleren forblir koblet til spillet for lenge.

Når det gjelder historien, mislykkes japanske temaer aldri til å imponere oss, men ja, jeg vil si at det varierer fra gamer til gamer på hvordan de oppfatter historien. Ikke desto mindre er grafikk, design, struktur musikk, etc. uslåelig.

Søk på Xbox Marketplace hvis du vil kjøpe noen av dem. Selv om spillene er tilgjengelige for begge deler Xbox 360 og Xbox One, Xbox Marketplace har kanskje ikke alle mulighetene for Xbox One. I så fall kan de kjøpes fra tredjepartsleverandører som Amazon.

Ta en titt på disse Horror Games for Xbox One.

Relaterte innlegg:

  • Gratis kortspill og kasino spilleautomater som er morsomme og gratis å spille på Windows PC
  • Topp 10 Racing spill for Xbox One
  • Windows 10 Xbox app: funksjoner og hvordan du bruker
  • Slik spiller du dine favoritt Xbox 360-spill på Xbox One
  • Topp 10 kort og brettspill spill til Xbox One

Link
Plus
Send
Send
Pin