Skip to main content

Slik stopper du Facebook fra å foreslå navnet ditt i andre folks bilder

Slik stopper du Facebook fra å foreslå navnet ditt i andre folks bilder

Geoffrey Carr

Facebook har en funksjon som analyserer bilder lastet opp av vennene dine ved hjelp av ansiktsgjenkjenningsteknologi. Hvis ansiktet ditt gjenkjennes i et bilde, blir navnet ditt foreslått til den vennen som lastet opp den, slik at vennen lettere kan ta deg på bildet.

Hvis du er bekymret for personvern på Facebook og online generelt, kan du forhindre at navnet ditt blir foreslått når Facebook gjenkjenner deg i et bilde en av vennens innlegg.

MERK: Innstillingen vi viser deg hvordan du endrer her, forhindrer bare at navnet ditt blir foreslått når vennene dine legger inn bilder som inkluderer deg. De vil fortsatt være i stand til å merke deg i bilder, de vil ikke bli bedt om å gjøre det.

Hvis du vil endre innstillingen som gjør det vanskeligere for vennene dine å merke deg bilder, logger du deg på Facebook-kontoen din og klikker på pil ned på høyre side av den blå linjen øverst på hjemmesiden din. Velg "Innstillinger" fra rullegardinmenyen.

Klikk på "Tidslinje og merking" i listen til venstre.

I delen "Hvordan kan jeg administrere tagger folk legger til og merker forslag", klikker du på "Rediger" -linken til høyre for "Hvem ser forslag til forslag når bilder som ser ut som du er lastet opp."

Den valgte delen utvides. Velg "Ingen" fra rullegardinlisten.

Klikk på "Lukk" for å skjule detaljene for denne innstillingen.

Innstillingen endres og lagres som "Ingen" ser forslag når bilder som ligner deg, lastes opp.

Husk at endring av denne innstillingen ikke forhindrer folk i å legge ut bilder av deg på Facebook og merke deg i dem. Det fjerner bare forslaget som vises når ansiktet ditt er gjenkjent på et bilde.

Link
Plus
Send
Send
Pin