Skip to main content

Størrelsesgrenser for vedlegg for Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmail, Facebook, WhatsApp

Størrelsesgrenser for vedlegg for Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmail, Facebook, WhatsApp

Geoffrey Carr

Et kjent problem mens du sender filer via e-post, er grensen på størrelsen på vedleggene. Vanligvis tillater e-posttjenesten ikke å sende filer som er større enn noen få MB'er i størrelse. Ved forsøk på å gjøre det samme, kan e-postservere gi en feilmelding Vedleggsstørrelsen overstiger den tillatte grensen eller Filen du legger til er større som serveren tillater - Eller vil e-posten ikke bli sendt eller mottatt.

En måte å redusere dette problemet på er å laste opp vedlegg på skybrettstasjoner og sende koblingen til mottakeren via e-post. De fleste skyterservere tillater opplasting av filer opptil 5-15 GB i størrelse uten kostnad, så det må ikke være et problem.

Vedleggsstørrelsesgrenser for vanlige tjenesteleverandører

Maksimum vedleggsstørrelsesgrenser og størrelse for opplasting av filer for Outlook, Hotmail, OneDrive, Gmail, Google Disk, Yahoo, Dropbox, Facebook, Twitter, WhatsApp har blitt oppført her.

Outlook: Når du snakker om Outlook-skrivebordsklienten (ikke e-postserveren), er maksimum tillatt vedleggsstørrelse 20 MB. Dette er uavhengig av hvilken e-postserver som brukes. Hvis en e-postserver tillater brukerne å sende vedlegg av større størrelser, kan de sendes via deres webprogram, men ikke via Outlook-skrivebordet eller mobilklienten.

Hvis du bruker en Exchange-server, kan grensene variere. Størrelsesgrensen for vedlegg for sending av filer via Outlook-klienten kan endres, men den øvre grensen for å sende filen kan ikke være mer enn det som tillates av e-postserveren.

Lese: Fix Vedleggsstørrelsen overstiger den tillatte grensemeldingen på Outlook.

Hotmail: Hotmail tillater å sende filer opp til en maksimal størrelse på 10 MB som er ganske mindre. Etter dette kan brukeren laste opp vedlegg til OneDrive og sende linken.

OneDrive: Det tillater gratis lagring på opptil 5 GB og betalt lagring på opptil 50 GB. En positiv med OneDrive er støtten den kommer fra Microsoft og den integrerte Microsoft Office Online på skyenheten.

Kontor 365: Office 365 støtter nå e-postmeldinger på opptil 150 MB.

Gmail: Maksimum tillatt vedleggsstørrelse for Gmail er 25 MB. Cloud-webapplikasjonen som er kompatibel med Gmail, er Google Disk.

Google Disk: Det tillater lagring opp til 15 GB av data gratis. De betalte planene kan hjelpe deg med å kjøpe oppbevaring på opptil 10 TB.

Yahoo: Yahoo tillater vedlegg til en størrelse på 25 MB også. Etter det kan man bruke Dropbox-koblinger kompatibel med Yahoo Mail for å sende vedlegg som er større i størrelse.

Dropbox: Det gir gratis lagringsplass til 5 GB, og resten av planene kan kjøpes.

Twitter: GIF, JPEG og PNG-bilder kan være opptil 5 MB; animerte GIFer kan være opptil 5 MB på mobil, og opptil 15 MB på nettet. Videofilens størrelse bør ikke overstige 15 MB (synkronisering) eller 512 MB (async).

Facebook: Når du sender filer via Facebook-meldinger er maksimumgrensen 25 MB. En hvilken som helst skybrettkobling kan deles via Facebook-meldinger, men brukeren må logges på skywalls konto separat.

For opplasting videoer På tidslinjer er maksimumgrensen per fil 1,75 GB og 45 minutter kjøretid. Men en begrensning er som følger: En bruker kan laste opp en fil med ubegrenset bithastighet så langt som størrelsen på filen er 1 GB eller mindre. Når størrelsen overstiger 1 GB, må bithastigheten til videoen være begrenset til 8 MBPS for en 1080 HD-fil og 4 MBPS for en 720 HD-fil.

Hva skjer: Størrelsesgrensen for vedlegg for sending av filer er 16 MB, og det kan økes til 30 MB. Dette er ganske mindre, og det blir svært vanskelig å dele ukomprimerte videoer. Man kan dele skybrettkoblinger, men koblingene åpnes i nettleseren og dermed må brukeren være logget på tilsvarende.

Når du sender store filer via sky-stasjoner, må mottakeren være logget inn fra en konto av det samme skybrettmerket. Eg. Hvis en bruker som bruker en Hotmail-konto, sender en OneDrive-kobling til en Gmail-bruker, kan mottakeren kanskje ikke få tilgang til koblingen - avhengig av innstillingen.

Fra tid til annen kan e-postleverandørene eller nettsidene for sosiale nettverk endre størrelsesgrensene, så vennligst sjekk med tjenesteleverandøren.

Er det noen viktig e-post, fildeling eller annen webtjeneste som jeg har savnet? I så fall deler pls.

Link
Plus
Send
Send
Pin