Skip to main content

Slik legger du til hurtiginnstilling Skifter og apper til Android-startsiden

Slik legger du til hurtiginnstilling Skifter og apper til Android-startsiden

Geoffrey Carr

Det finnes alle mulige måter å legge til snarveier til innstillinger, funksjoner, apper og så videre, til Android-enhetens hjemmeskjermer, men få gjør så mye som byggemappen.

Toggle-mapped widgeten lar deg legge til alle slags veksler til forskjellige ting som lommelykt, lysstyrkekontroller, Wi-Fi, datasynkronisering og mye mer. I tillegg kan du legge til appgenveier, og til og med egendefinerte snarveier, slik at du kan ha en byttemappe full av Gmail-etiketter, eller Google Maps-retninger og andre lignende elementer.

Når du legger til skjermmappen til startskjermen, kan du tilpasse den før du forplikter deg. Den eneste tingen du definitivt vil gjøre er å gi det et navn. Siden du kan legge til så mange byttemapper som hjemme-skjermene dine kan håndtere, bør det gjenspeile det du vil plassere i mappen.

Du vil kanskje også velge et pre-laget tema, som har forskjellige knappfarger, bakgrunner og transparenter.

Hvis du ikke liker knappens farger, la oss si at du er en stor fan av kule farger som grønn, blå og lilla, så kan du enkelt endre dem. Den venstre fargen representerer knapper når de er inaktive, midten er for opptatt status, og høyre angir at noe er på eller aktivt.

Du kan også endre fargen på knappetikettens tekst, eller trykk "Skjult", og du vil ikke se noen etiketter i det hele tatt.

Til slutt, nederst i widgetkonfigurasjonen, kan du bestemme om du vil bruke standardknappens bakgrunn eller et tilpasset bilde.

Hvis du velger et bilde, kan du deretter justere posisjoneringen. I dette eksemplet, siden vi valgte et tema med et blått bakgrunnsbilde, kan vi bestemme hvordan det strekker seg for å passe widgeten, samt hvor mye polstring er plassert rundt den. Spill rundt med dette litt, spesielt hvis du bestemmer deg for å virkelig komme inn på å tilpasse skjermmappens utseende.

Når du er ferdig med å tilpasse din veksemappe, trykker du på "Ferdig", og du vil nå se den på startskjermen. Vi har gitt oss navnet "Kitchen sink" fordi vi bare skal lage en mappe med alle slags ting i den.

Hva slags ting? Trykk på widgeten og deretter "Legg til" for å finne ut.

Som vi sa, kan du legge til skifter av all variasjon og funksjon. Du kan for eksempel legge til et mobildatastikk, Wi-Fi, Bluetooth osv. Du kan i utgangspunktet legge til noe som er ment eller kan slås på eller av.

Ønsker app snarveier? Du kan også gjøre det med det som er installert på enheten din. Åpenbart forskjellen mellom denne metoden og bare å bruke en standard app stack (for eksempel når du trykker og holder en app snarvei og slipper den på en annen for å lage en gruppe eller mappe) er at du kan blande apps og bytte.

Du kan også legge til egendefinerte snarveier. Dette er bare en liten representasjon, men du ser at du kan ha en hel byttemappe full av kontakter som du kan ringe eller sende direkte. Du kan også legge til rask kartretning, som om du tok en tur og ønsket å ha steder som allerede er kartlagt på forhånd.

Det er mange flere funksjoner her, så du bør definitivt sjekke det ut når du setter opp dine egne vekslemapper.

Til slutt, når du har lagt til elementer i mappen din, kan du tilpasse den ytterligere. Trykk og hold et ikon, og du kan flytte rundt og ombestille ting. Du ser også at du får en liten kontekstmeny som gjør at du i det minste kan slette den eller endre dens ikon. Hvis det er en snarvei for apper, kan du også omdøpe den.

Merk her, vi ser alternativene du har når du endrer et ikon. Du kan velge mellom applikasjonsikoner, velge et forhåndsdefinert bilde, eller tilpasse ditt eget.

Veksle mapper er bare begrenset av de tilgjengelige valgene og fantasien din.

Faktisk er de en veldig praktisk måte å legge til tonnevis av funksjonalitet til enheten din, uten at du for eksempel konverterer til noe som Cyanogenmod, eller laster ned noe app fra Play-butikken som lar deg gjøre det samme.

Vi vil høre fra deg nå. Bruker du toggle folder widget? Visste du engang om det? Snakk med oss ​​i vårt diskusjonsforum. Vi ønsker velkommen dine kommentarer og spørsmål.

Link
Plus
Send
Send
Pin