Skip to main content

Slik viser og legger du til notater i Google Dokumenter fra Google Keep

Slik viser og legger du til notater i Google Dokumenter fra Google Keep

Geoffrey Carr

Google har utviklet en intuitiv løsning for sin praktiske notetaking app - Google Keep. Hvis du ikke er klar, kan en ny funksjon i Google Keep tillate brukere å enkelt dra og slippe notatbiter fra Google Keep direkte inn i åpningen din google Dokumenter.

Legg til Google Keep Notes til Google Dokumenter

For å legge til Google Keep-notater i Google Dokumenter, start Google Docs-programmet og klikk på '+'-Knappen for å opprette et nytt dokument.

Deretter finner du verktøymenyen i båndgrensesnittet til appen, og når du finner den, klikker du den åpne.

Deretter velger du 'Hold Notisblokk'Alternativet for å vise listen over Google Keep-notatene dine. Fortsett-fanen, akkurat som den kontekstuelle Utforsk-fanen, finnes i Verktøy-menyen og lar brukerne søke i notatene i et sidepanel. Søkeresultatene vises som kort, klar til å bli droppet inn i hovedredigeringsvinduet med bevaret formatering.

Alle kortene vises i riktig rekkefølge (nyeste til eldste). Når du har valgt ønsket notat som skal settes inn i Google Doc, klikker du bare på "3 prikker-menyen" og velger "Legg til i dokumentett 'alternativet. Dette vil legge til Keep notater direkte fra sidefeltet til den åpnede Google Doc.

Alternativt, hvis du allerede er inspirert av innholdet i dokumentet ditt, kan du opprett et nytt notat ved å markere relevant tekst, høyreklikke og velge "Lagre for å holde notisblokk. "De nye notatene blir umiddelbart koblet til det opprinnelige dokumentet.

Du kan også bruke samme funksjon for 'bokmerke’. For eksempel, når du valgte alternativet 'Legg til i dokument'Fra menyen til Keep Note, blir en lenke lagt til i Google Doc sammen med tittelen på selve lenken.

Denne funksjonen kommer virkelig til nytte, spesielt når du lager en rapport og bruker forskjellige referanser som kilde.

Slik kan du legge til Google Keep-notater i Google Dokumenter. Dette nye trekket fra Google i et forsøk på å utvide Keep utover forbrukerens brukerbase, er fornuftig siden mange regjeringer og utdanningsbrukere kanskje allerede har brukt appen, og den ekstra funksjonaliteten vil hjelpe til med å vedta tjenesten enda lenger.

Hvis du ikke vet, er Google Keep nå en del av G Suite. Det hjelper medarbeiderne å fange opp sine tanker, ideer, handlingsobjekter og mer i et lett tilgjengelig sted.

Hvis du allerede er en Google Keep-bruker, kan du dele erfaringen med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Link
Plus
Send
Send
Pin