Skip to main content

Pale Moon Extension Compatibility Checker identifiserer SDK-utvidelser

Pale Moon Extension Compatibility Checker identifiserer SDK-utvidelser

Geoffrey Carr

Den nyeste versjonen Pale Moon-nettleseren v27 er en oppgradert versjon av forgjengeren. Dette betyr at det er ganske annerledes enn tidligere versjoner, og inneholder mange endringer under hetten som ingen støtte for SDK-applikasjoner. Så hvis du vil kjøre den nyeste versjonen, må du ha et program for hånd som kan avgjøre hvilke applikasjoner som er SDK-apper. Pale Moon tilbyr denne bekvemmeligheten for sine brukere via Blek Moon Compatibility Checking Tool.

Kompatibilitetskontrollverktøyet Fungerer kun på Windows-plattform og ikke Linux eller andre plattformer. Når den lanseres, kontrollerer den standard blekmånedprofilen og angir hvilken av utvidelsene dine er SDK-utvidelser, slik at du vet hvilke tillegg det støtter, og kan derfor se på å finne alternativer for dem før v27 blir utgitt.

Ting som skal bemerkes mens du bruker kompatibilitetskontrollverktøyet, er verktøyet fortsatt i utviklingsstadiet. Som sådan er det ikke veldig polert. Det kan ikke alltid trekke ut visningsnavnet på utvidelser fra utvidelsesfiler. Selv spesialtegn i navn (som aksenttegn eller ikke-latinske tegnsett) vil ikke bli vist riktig.

Pale Moon Extension Compatibility Checker

Gå til lenken som er oppgitt i slutten av artikkelen for å laste ned verktøyet. Verktøyet kommer som en enkel, enkel .exe-fil. Bare last den ned til et sted du ønsker, og kjør programmet.

Når programmet kjøres, viser programmet hovedvinduet med et enkelt grensesnitt. Bare klikk på "Kryss av"Knappen for å vise resultatene.

Listen på høyre side av hovedskjermen vil fylle ut med navnene på alle dine utvidelser. Hvis en utvidelse er merket med {SDK} mot navnet, vil den ikke være kompatibel med Pale Moon-nettleseren nå.

Hvis du har flere Pale Moon profiler eller har profilen lagret på en ikke-standard sted, kan du trykke på "Velg en annen profil"-Knappen for å åpne en mappevalger for å bla gjennom en annen profilmappe for å sjekke. Du bør velge rotmappen til profilen din (har vanligvis et antall tilfeldige tegn og deretter det oppgitte navnet eller .default vedlagt).

For mer informasjon om dette og for å laste ned verktøyet, besøk Pale Moon forumet.

Pale Moon-brukere vil kanskje også sjekke ut Pale Moon Profile-backupverktøyet.

Link
Plus
Send
Send
Pin