Skip to main content

Med USB Flash Drives Control kan du kontrollere hvordan USB-flyttbare stasjoner brukes

Med USB Flash Drives Control kan du kontrollere hvordan USB-flyttbare stasjoner brukes

Geoffrey Carr

USB-kontrollprogramvare er ikke noe nytt og har eksistert i et tiår. Imidlertid blir det bare viktigere å velge riktig programvare, spesielt etter å ha vurdert det faktum at det finnes flere lignende programvare på tilbudet. USB Flash Drives Control er et slikt gratis program som er lett, enkelt å installere og kjører i systemstatusfeltet. Dette freeware kan hjelpe administrasjonen til en datamaskin, sette opp restriksjoner på hvordan USB-enheten brukes. Programmer som dette er kjernefysiske hvis du vil beskytte dataene dine fra rovdyr.

USB Flash Drives Control

USB Flash Drives-kontrollen sitter pent i systemstatusfeltet rett ved siden av klokken og gir et lett tilgjengelig grensesnitt for brukerne. Videre viser den også de tilkoblede enhetene og lar deg utforske innholdet av det samme. Programvaren er ytterligere samlet i to deler, en GUI som kan brukes til å få tilgang til konfigurasjonsalternativer og andre for Windows-tjenesten som sikrer at endringene blir brukt på alle datamaskiner registrert på den lokale datamaskinen.

USB Flash Drive tilbyr nesten alle funksjonene man trenger for å kontrollere USB, til tross for at det er et gratis verktøy. Jeg fant brukergrensesnittet for å være lett tilgjengelig, ikke lenger åpne programmet fra Start-menyen, og jeg elsket også enkeltknappen til aktiver eller deaktiver stasjonene brukes på datamaskinen via en avkrysningsboks.

Administratorer kan også nekte adgang til alle USB-flyttbare stasjoner på datamaskinen, og likevel enkelt å undersøke innholdet på stasjonen.

Programmet lar brukerne også nekte utfør tilgang til alle kjørbare filer fra USB, og dette er noe som vil gå langt i å hindre at skadelig programvare og andre viruser kommer til å komme seg til PCen.

Hvis du vil at folk skal få tilgang til USB-stasjonen, men ikke laste ned noe fra PC-administratoren kan nekte skriveadgangen. Dette er spesielt viktig i utdanningsinstitusjoner og bibliotek der du lar brukerne få tilgang til opphavsrettsbeskyttet materiale som vitenskapelige tidsskrifter.

USB Flash Drive Control tilbyr flere moduser som passer for ulike scenarier. Deaktiverer

  • Deaktiverer Lesemodus vil sikre at USB-stasjonene ikke er montert og ikke vil være tilgjengelige av brukerne.
  • Deaktiverer Skrive modus vil sikre at alle dataene på USB forblir skrivebeskyttet og datakopiering ikke tillatt.
  • Deaktiverer Utfør modus vil blokkere .exe-filene fra USB fra å bli utført på systemet.

Som vi forklarte, tidligere vil dette spare PCen din mot skadelig programvare, ormer, bakdører og passordstøvere. Når det er sagt, kan de nevnte funksjonene bare brukes etter at de tilkoblede kategoriene er fjernet.

Alt i alt er USB Flash Drive Control et kompatibelt program og vil beskytte PCen din fra ulike skadelige programvare og andre kjørbare som kan skade datamaskinen din. Personlig skal programvare som dette finne ut på listen din, spesielt når datamaskinen din brukes av flere brukere. Du kan laste den ned fra sin hjemmeside.

Link
Plus
Send
Send
Pin