Skip to main content

VLC App For Windows 10/8 Review

VLC App For Windows 10/8 Review

Geoffrey Carr

VLC er velkjent mediespiller vi alle har brukt på et eller annet tidspunkt. Årsaken til dens popularitet er funksjonene den ga. De medfølgende snarveiene lar oss kontrollere mediespillet på en veldig enkel måte, i tillegg til lyd- og videoens aspektforhold kan konfigureres på forskjellige måter etter behov.

Så hvis du er som meg og elsker denne spilleren, er det gode nyheter for deg. De VLC-spiller lag har gitt ut spillerenes moderne app for Windows 8/10 brukere. Så hvis du bruker Windows 10 / 8.1 / 8, du kan gå videre til Windows Store å få tak i VLC For Windows Store app.

Vi fant appen ganske enkel å bruke, men snarveiene du har brukt med denne stasjonære programvaren, gjelder ikke for denne moderne appen. Dette er den største ulempen av appen. Appen lar deg spille media direkte fra de flyttbare stasjonene som kan være nyttig for deg.

Her er hva du får inn i denne moderne appen:

VLC For Windows Store

Appen er ganske bra så langt som videoavspilling er bekymret. Hvis du sammenligner denne appen med Windows 10/8S innfødte video app, det er ikke noe i forskjell. Pluss punktet for VLC app er at du kan flytte til et bestemt punkt av media spille skarpere. Vi kan imidlertid forvente flere alternativer i VLC app i fremtidige oppdateringer, som støtte for hurtigtastene for å styre avspillingen, justere aspektstørrelsen, automatisk lasting av undertekster etc.

Musikkavsnittet for appen kan være et godt alternativ, hvis du ikke liker det innebygde Musikk app. Men for denne delen, beklager du VLC gutta, men jeg vil fortsatt holde fast ved den innfødte Musikk app for å spille musikk, fordi det ikke er noe ekstra som kan trekke meg til å bruke VLC app. Noen fine visualiseringer kunne ha blitt lagt til i bakgrunnen mens du spiller musikk for å forbedre denne delen.

Mens i innfødte video app, kan du åpne hvilken som helst fil ved hjelp av moderne stil filleser, VLCAppen lar deg bare spille innhold som er i din biblioteker seksjon. Så du kan ikke spille den egendefinerte posisjonsfilen. Appen består imidlertid av en seksjon som heter Ekstern lagring, som du kan bruke til direkte å spille av media fra USB, DVD stasjoner. Direkte spilling fra mediaservere støttes også.

I nøtteskallet, VLC app kan være et godt alternativ for deg, hvis du ikke liker de innebygde medieappene på din Windows 10/8.

Du kan søke etter det på Windows Store eller Klikk her.

Nå Les: VLC for Windows Store vs Microsoft Groove Music. Som er bedre?

Link
Plus
Send
Send
Pin